ahmtayd kullanıcısının son içeriği

1. A

Cbr grenaj sticker problemi

Merhaba arkadaşlar cbr125 motosikletim var. Ufak tefek düşmeler sürtmeler sonucu yan grenaj sticklarında ince çizikler soyulmalar oluştu. Ama grenajda kırık çatlak vs yok. Üstteki stickerı söküp yenisini taksam 0 gibi olur. İki sticker çiziği için koca grenaj alınmaz. Fakat internete yazdım hiç...
  2. A

İstanbul kilit önerisi

Merhaba arkadaşlar, motora yeni başladım. 1 senedir kullanıyorum. sakaryada yaşıyorum burda problem olmuyor direksyon kilidi ile bırakabiliyorum kafenin marketin önüne. Önümüzdeki sene istanbula geçeceğim. Burda korkuyorum, beşiktaşa istiklale etrafa sık sık bırakmam gerekecek. Alınıp...
  3. A

Virajda fren konusunu netleştirelim

Merhaba arkadaşlar, Yalan yanlış efsanelerin döndüğü, saçma sapan yazılı olmayan kuralların koyulduğu bir hususa değinip, doğrusunu tecrübeli arkaşlardan öğrenmek istiiyorum. Eminim acemi, tecrübeli herkes için faydalı bilgiler toplanacaktır. Bahsettiğim konu motosiklet ile viraj dönüş, zorunda...
  4. A

Motor vites düşmüyor (cbr125)

Merhaba arkadaşlar aynı sorunu forumda yaşayan başka arkadaşlar da olmuş fakat çok eski konular. Güncel yardım alabilmek adına yazıyorum. Temiz olduğunu düşündüğüm bir cbr125 aldım 15 bin km de. İlk motorum Problemim yüksek viteste tatlı tatlı giderken yavaşlayıp vites düşmem gerekiyor...

Yeni mesajlar