ahmetutku81 kullanıcısının son içeriği

1. ahmetutku81

Sizin tecrübenize ihtiyacım var :)

SORUM ŞU SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM İKİSİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM İKİSİNDEDE UFAK BİR PAZARLIKLA ALICAM BEN KARAR VEREMEDİM SİZİN ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR BİDE YAMAHA YBR 125 ESD NİN YBR125 DEN FARKI NE ACABA ESD KAFAMA TAKILDI ? [/url][/IMG] YAMAHA YBR125 ESD? 4.100 TL Düzce / Merkez /...
  2. ahmetutku81

Yamaha ybr125esd ? Tvs Apche 150?

SORUM ŞU SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM İKİSİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM İKİSİNDEDE UFAK BİR PAZARLIKLA ALICAM BEN KARAR VEREMEDİM SİZİN ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR [/url][/IMG] YAMAHA YBR125 ESD? 4.100 TL Düzce / Merkez / Kültür Mah. Marka Yamaha Model YBR 125 ESD Tipi Commuter Yıl 2012 Km...
  3. ahmetutku81

Mondial 125 drift mi? Mondial vulture mr150mi ?

konu başlığındada belirttiğim gibi max bütçem 3.700 felan ve taksitle alıcam sıfır olması şart bu yüzden kullnan arkadaşlar varsa bi öneride bulunursa sevinirim.
  4. ahmetutku81

Motosiklet önerisi herşey içerde lütfen bi yardım?

öncelik le selamın aleyküm yaşım 17 önceden motor deyimim oldu bi scooter felan sürdüm çoğu kez yarı otomatikte kullandım şimdi bir kaç güne motor alıcam max bütçem 3700 civarında taksitli alıcağım için motorun sıfır olması şart. Benim aklımda yamaha crypton var ama bi cup için çok para. birde...
  5. ahmetutku81

İlk motor önerisi ?

Öncelikle selamın aleyküm ben öğrenciyim ve elimde bir miktar para var babamlada konuştuktan sonra motor alabilceğiğimiz söyledi taksiktli alıcaz bu yüzde sıfır olması gerek ve 3700 ü aşmamalı aklında bi fikir olan önerebilirmi yaşım 17 ilk motorum olucak daha da değiştirmem boyum 1.83 ben...
  6. ahmetutku81

İlk Motorumu alıcam bi yardım etseniz!

Öncelikle selamın aleyküm ben öğrenciyim ve elimde bir miktar para var babamlada konuştuktan sonra motor alabilceğiğimiz söyledi taksiktli alıcaz bu yüzde sıfır olması gerek ve 3700 ü aşmamalı aklında bi fikir olan önerebilirmi yaşım 17 ilk motorum olucak daha da değiştirmem boyum 1.83 ben...
  7. ahmetutku81

ilk motorum yardım acil!!

8. ahmetutku81

Yamaha cryptonmu ? Mondial vulture mi?

öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar ben ilk kez motor alıcam 17 yaşındayım bizim burda ehliyete gerek olmaz her arkadaşımda motor var ve motor almaya karar verdim. Öncelikle motoru sıfır alıcam 4 bini aşmamalı asla taksitli alıp yavaş yavaş ödicem o yüzden sıfı Şimdi yamaha başlı başına...