AhmetKHanci kullanıcısının son içeriği

1. AhmetKHanci

Gaz yağı veya mazotla zincir temizleme

Gaz yağı ile temizledim oringli zincirleri yıllarca, kilometresi gelmeden bittiği olmadı. Sticker falan varsa ona değmesin solma yapıyor uzun vadede.
  2. AhmetKHanci

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

Bursa’dan el yapımı koruma demiri aldık Yamaha motosiklete, motor bu ay başında kaza yaptı, aldığımıza dair faturayı gösterip yazdırdık ekspertize kabul ettiler onun da değişimi yapıldı. Ağır hasar kaydı bilgisinde düzeltme için teşekkürler.
  3. AhmetKHanci

plakanı aldım zaten :)

Üç şeritli yol, sol şeridin önü açık, önünde 3-4 araba mesafesi boşluk var sürekli slalom yapıyordu. Işıkta durduk sonrasında, bana söylediği son ses interkomdan müzik açmış ondan duymuyormuş, tabii o arada küfürler ediyor tehdit ediyor şöyle yaparım böyle ederim seni falan filan :) Kendisini en...
  4. AhmetKHanci

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

Sizin araç üzerinde hesapladıkları hasar bedeli belli bir değeri geçtiği için perte çıkacak. Fiyatı kırpma hamlesinin nedeni perte çıkartmasını engelleyip ağır hasar kayıtlı olacak şekilde tamir yoluna gitmek istenmesi olabilir. Elinde faturalarınız varsa servisin çağırdığı ekspere sunup...
  5. AhmetKHanci

150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

Tek seçim Dominar 400.
  6. AhmetKHanci

plakanı aldım zaten :)

Kamera kaydı varsa ceza yazdırabilir sana, bir tane motosikletli arkadaş sıkışı trafikte 3 şeritli yolda en sol şeritte inatla sol şeritte dakikalarca slalom yapıp yol vermeyip, üzerine uyarıma karşı bana küfür etmesi yüzünden kamera kaydı ile ceza yazdırdım kendisine.
  7. AhmetKHanci

Uzun Yol Tavsiyesi

Kesinlikle kulak tıkacı kullanmalısın. Motosafe olanlardan elinde yoksa eczanede satılan kulak tıkaçları var ben yıllardır onlardan kullanıyorum çok faydasını gördüm. Yorulmadım diyip mola vermemezlik yapınca acısı sonra çıkıyor. Her benzin aldığında sıvı takviyesi iyidir. Yağmurluk her...
  8. AhmetKHanci

Motosiklette Ellerim Neden Uyuşuyor ?

Benim bütün motosikletlerim tek silindirdi. Şu anki ise titreşimi ile bilinen tek silindirlerden, bana rahatsızlık vermiyor uyuşma hiç yaşamadım hiçbir motosikletimde. Kişiden kişiye çok değişken bir mesele.
  9. AhmetKHanci

LBC mont kullanan var mı

Bende 4 mevsimi vardı Honda yazan kırmızı, birkaç ay kullandıktan sonra fermuarı bozuldu, fermuarını değiştirdim sattım. Ekipman işinde ucuz etin yahnisi yenmiyor diye düşünüyorum.
  10. AhmetKHanci

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Hiçbir motorumda tur camı kullanmadığım için kıyaslayamayacağım. Elbet faydası oluyordur. Benim satma nedenim konforsuzluktan ziyade uzun menzile giderken 100-110lu hızların çok zaman kaybettirmesiydi.
  11. AhmetKHanci

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Türkiye'de hiç bulunmayan ya da saçma sapan fiyatlara sahip olan parçaları Ebay üzerinden alıyordum. Şimdi onun da önüne geçtiler. Kuzey Kore kalk büyüğün geliyor!!!
  12. AhmetKHanci

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Crf250L ile bir günde 850km, bir kere de iki günde 850km yol yaptıktan sonra çok güçsüz olduğu kanaatine vararak sattım motoru. Sizlerin tutkusuna hayran kaldım.
  13. AhmetKHanci

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

Düşük km, kesinlikle ama kesinlikle oynanmamış kurcalanmamış, bilinen güvenilen kişilerden alınır. Şunu bilerek alın; yaşı gereği kilometresi kaç binde olursa olsun eskimiş parçaları olacaktır. Bu nedenle potansiyel ufak tefek masrafları hesaba katarak alın.
  14. AhmetKHanci

Lisanslı Egzozu DB Killer susturucu ile kullanmak?

Stok egzozuna yaptıracağım
  15. AhmetKHanci

Lisanslı Egzozu DB Killer susturucu ile kullanmak?

İzmir'de meşhur egzozcular var ufak bir işlemle rahatsız etmeyecek seviyeye çıkarıyorlar ses seviyesini, o işlere ne diyorsunuz? AVCROM Halil Usta'ya bir baktırmak istiyorum.

Yeni mesajlar