AhmetCan1903 kullanıcısının son içeriği

1. A

kaza sonrası elektrik tesisatı ve gidon problemleri

merhaba, mh driftle ufak bir kaza geçirdim. ardından akü tarafındaki yan kapak takılı değilken seyir halinde yağmur başlayıp akü tarafı biraz ıslandı. Şuan kontağı açınca motorda hiç elektrik yokmuş gibi sigortada yada herhangi bir yerde kısa devre var gibi duruyor ama sebebini bulamadım. birde...
  2. A

Isparta öğrenci işi ucuz lastik nereden bulurum

merhabalar,motosikletimin fabrika çıkışı arka lastiğinde diş kalmadı, muayene tarihide geldi maalesef bütçem az 50-60 tl ye 90 90 18 lastik (cst,ırc... fark etmez) bulmam lazım. yeni sanayide birkaç yere sordum 100 lira gibi fiyat çektiler çıkma lastiğe. lastiğin önemini biliyorum fakat şuanlık...
  3. A

Motosiklet için İşçi Ayakkabısı ?

merhabalar, motosiklet botlarının fiyatları maşallah uçuyor Türk malları gene nispeten daha ucuz ama onlarda pek iyi birşeye benzemiyor(kışlıklar için konuşuyorum).Acaba çelik burunlu ara demirli topukta felan korumalı ama bilekte koruması olmayan(maalesef hiç birinde yok) işçi ayakkabısı iş...
  4. A

25 KASIM 2016 BİM TERMAL İÇLİKLER 28 LİRA ?

Merhabalar, malum havalar soğudu termal ıclik arıyorum.öğrencide adamız para az bimdeki bu termal içlik takımı nasildir? Soğuktan koruyabilir mi ? İyi forumlar.. http://www.indirimolog.com/kataloglar/bim/25-kasim-2016/bim-25-kasim-2016-sayfa001.jpg
  5. A

DAİNESE Sırt Koruma Aliexpress hakkında yardım

merhabalar, bu aralar pek imkanım olmamasına rağmen bi sırt koruma bakma telaşındayım.Ülkemizde 100 liraya pek sağlam sırt korumalar maalesef bulunmuyor.bu yüzden aliexpresse bi bakıyım dedim dainesenin sırt korumaları 20-30 dolara satılmakta bunlar orjinal sertifikali daineseler değil büyük...
  6. A

Shark Speed R mi yoksa shark explore r karbon mu ?

Beyler Selamin Aleykum soru bu yardimlarinizi bekliyorum butce 1300-1500 karbon olursa iyi olur tesekkur ediyorum