AhmetBulat07 kullanıcısının son içeriği

1. A

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Arkadaşlar hala tescil sorunu yaşayanlar TSEye ulaşıp şase numarasıyla teyit ettirsinler. Benim motorum 6 Şubat 2025 te tescili onaylanmış. Ben bunu dün öğrendim. Bayinin haberi bile yok. İki hafta önce onaylanmasına rağmen sistem hatasından dolayı hala bayi tarafından tescil evrakları...
  2. A

Ben de alamadım halen Honda’dan. Bugün 3 gibi tekrar arayıp soracağım.
  3. A

Ben 10 güne de razıyım. Motorun dosyası orada olsunda en son yapsınlar. Bezdim vallahi
  4. A

Teşekkür ederim umarım oradan bi cevap alırım Honda’dan dün de dosyalar gelmiş. 1-10 gün arası açılmış olur dedi. Ama benim dosya orda mı bilinmiyor. Cuma günü tekrar ara bakalım dedi.
  5. A

Bayiye soruyorum, senin motor açılmadı, tekrar başvurduk diyo. Honda’nın sitesine mesaj bıraktım aradılar. Onlarda sorun yaşayan müşterilerimiz var, uğraşıyoruz ama ne zaman sonuçlanır bilmiyoruz diyorlar. TSEyi aradığımda bayiden bilgi alabilirsin diyorlar. Çok saçma bi hal aldı. Kaldı ki bana...
  6. A

Honda da sorun yaşayan var mı hala. Benim aldığım bayide 3 motordan ikisine çıkmış. Ben hala bekliyorum
  7. A

Ben Honda için sordum net bir bilgi alamadım 444 lü numaradan başka bir numarası var mı net bilgi alabileceğimiz?
  8. A

Honda’nın aynı bayiisinde 3 motordan birini ben aldım. Diğer ikisi açılmış benimki açılmamış. Bilgisi olan aydınlatabilir mi? Artes açıldı teslim alabilirsiniz diye heryerde yazdılar. Gelinen son durum bu 1739174219 Halen alamadım maalesef