Ahmet_Tascı kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet_Tascı

Vites değiştirme sorunu

Hayırlı geceler abilerim kardeşlerim Motorumda son 1 haftadır sorun var vites değiştirme kısmında.yağ eskidi dedim ve uzun zaman olmuştu yağ değişmeyeli gittim yenisini alıp bugün değiştirdim.İlk başlarda vites geçişleri yumuşadı ancak sorun tekrar başladı. vitesler çok zor değişiyor sıfıra...
  2. Ahmet_Tascı

CG 200 İle Antalya İstanbul Arası (725 km )

Merhaba arkadaşlar Cg 200 motorumla ortalama 110 115 km hızla seyir etmeyi planlıyorum.1 ay içinde gidicem nasipse. tecrübeli abilerimden kardeşlerimden yardım istiyorum Yanıma neleri alarak yola çıkmalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim yorumlar için...:rendeer:
  3. Ahmet_Tascı

2.500 tl bütçem var

merhaba arkadaşlar. 3 senedir çinli motora sahibim.kiz arkadasim 150 km uzaklikta bir universte kazandi.haftada 1 2 defa gidip geleceğim icin cok olmasada titreyen konforu olmayan motorumu satip az ustune koyup uzun yolda konforu olucak bir motor ariyorum.benim icin tavsiyeleriniz nelerdir ...
  4. Ahmet_Tascı

Herkes baksın.

merhaba abilerim kardeslerim. uzun uzun zamandir cbr 125r motorunu almayi dusunuyorum ama para yok.gece ruyalarima giriyor siz anlayin ne kadar istedigimi :) bundan 5 ay once bankadan 3 bin kredi cekmistim.3 aydir 1 ay gecikmeli olarak aylik taksidini oduyorum.3 yil olarak taksit yapmistim.bu...
  5. Ahmet_Tascı

290 km yol 50 tl ?

Merhaba arkadaslar. Dun gece antalyadan alanyaya gidip geldim.50 tl ile depoyu fulledim gittim ve geliste antalyaya girdim az devam ettim zaten yolda depoyu yedege almistim ve tam benzinligin onunde benzin bitti.10 tl benzin alip eve gectim ama 290 km yolu 200 cc makine 50 tl yakar mi ya:silent...
  6. Ahmet_Tascı

150 cc max kac km hiz yapar ?

Abilerim kardeslerim biktim bu orjinal 150 cc ile 140 150 yaptim diyenlerden.160 yaptim diyen arkadasim var ya.yok mu bunlara ozel kapak laflar biktim vallahi.benimde onceden 150 cc idi 110 yapardi en fazla.bende mi yanlislik vardi.merak ettigim konu orjinal oynanmamis bir 150 cc motor max kac...
  7. Ahmet_Tascı

Bunu nasil sökebilirim ?

"][/URL] depoda ki kuba ve sele altida xcg yaziyor onuda sokmek istiyorum.sicak suyu denedim olmadi nasil sökebilirim yardim :silent:
  8. Ahmet_Tascı

Motosikletimin hızı düştü

Merhaba abilerim kardeslerim :king: Motoruma bisey oldu yav:pale: son hizi rahat 120 130 olan motorum artik 100 105'i gecemez oldu:salut: Sizce ne gibi bir sorunla karsi karsiyayim:silent: Herkese iyi bayramlarrrrr:rendeer:
  9. Ahmet_Tascı

Bu gercek mi :( Van depremi...

Acikcasi inanmadim ama hayretler icinde izledim:silent: https://m.youtube.com/watch?v=oTvvkvl1oR0
  10. Ahmet_Tascı

Şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firmaları

Merhaba abilerim kardeşlerim :king: ankaraya gitmem gerekiyor şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firmaları var mı ? bütün otobüs firmalarını aradım fakat bisiklet taşınır en fazla motosiklet yasak diyorlar.bunun çözümü var mıdır hangi yolu izlemeliyim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden...
  11. Ahmet_Tascı

Motosiklet Hırsızlık Dosyası (AEA)

İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim:cat: https://m.youtube.com/watch?v=YGPUFVheqXA
  12. Ahmet_Tascı

Seni önce döverim sonra youtube koyarım çocuk

https://m.youtube.com/watch?v=qOLYuKtNnPc Ne kadar dogru bir davranis cözemedim.biraz fevri sanki:silent:
  13. Ahmet_Tascı

Motoruma olur mu ?

Hayirli geceler :) Motorum kuba xcg 150 bu linkteki ampulu siparis edip motoruma taksam sorun yasar miyim ? Yani motoruma uyum saglar mi ? Aydinlatmasi nasildir ? http://www.motoryedekparcaaksesuar.com/bos-tipi-ledli-zenon-far-ampulu-6000-k-agk-scoter-cup-cbf-cb-ace-kn-kt-seyhan.html
  14. Ahmet_Tascı

Vergi borcu satışa engel olur mu ?

abilerim kardeşlerim, motorumu satışa çıkarmıştım alıcılar çıktı 2.300 koydum 2.200 e anlaştım birisiyle ama motorumun 302 tl vergi borcu var.bir de 5 aydır sigorta yaptıramıyorum para durumundan dolayı vergi borcuda çoğaldı sigortada yaptıramadım.bu vergi borcu ve sigorta olmama işi noterde...
  15. Ahmet_Tascı

Arka dişli degistirme

arkadaslar motor 200 cc olunca orjinal dislililer yetmemeye basladi.orjinal olan 14 on disliyi degistirdim 17 yaptım ama arka disliyide degistirsem ne olur ? arka disli 38 34 disli yapsam ne gibi degisiklikler olur ?