AhmeT16 kullanıcısının son içeriği

1. AhmeT16

Herşey işin teşekkürler motosiklet.net

Merhaba motosiklet net Adım ahmet, artık 27 yaşında bir arkadaşınızım, Bu bir teşekkür yazısıdır hepinize :) eskiden bende sizin gibi mutlulukla motosikletime atlar gezerdim :) Ne güzel bir his değilmi? Evet tam da öyle. İki yıl önce kendimce bir dokunuş yapmak istedim tüm dostlarıma...
  2. AhmeT16

Bahar geliyor Dostum,Yazı ,Virajları ve Heyacanı Müjdeliyor..

Bazıları vardır,Özenlidir. Kaskını Montunu eldivenlerini Sırtlıgını kısacası bütün ekipmanlarını Özenle duvara çivileyen. Bazıları vardır,Hala Koltuğunun üstündedir Ekipmanları, Düzensizdir ama her an hazırdır, O kask hep Dışarıya dönük olmuş,Yağmurlar zevk olmuştur. Bazıları vardır, Şu puslu...
  3. AhmeT16

Havalar kötüleşti Lütfen dikkat.

Malum havalar epey epey kötüleşmeye başladı. Lütfen kendimize hakim olalım. kazalar yaşanmasın Ve üzülmeyelim. Boş bir konu evet. Ama akılda kalmalı. Sevdiklerimiz ve sevildiklerimiz var. Selametle :)
  4. AhmeT16

240km ile yaptığım kaza. (ilk motorunu alacaklar için yazıyorum)

İyi günler motosiklet.net Bilgi almak için arada baktığım,Üye olmaya gerek duymadığım motosiklet.net,Merhaba. Biraz konuşup birkaç cevap verip gitmeyi düşünerek yazıyorum. Adım ahmet. Bursadanım. yaşım 25. Gençliğin baharı derlerya. öyle değil işte.Onu ben kendimden aldım. acıtasyon...

Yeni mesajlar