ahmet0021 kullanıcısının son içeriği

1. A

Km hız hesabı neye göre yapılır

Soru 1) Misal motor ile saate 100km hızla gidiyorum 50km lik bir yola nekadar zamanda ulaşırım bu hesap nasıl yapılır Soru 2) saate 100km hızla gidersem 1 sanyede 100 metre mi gitmiş olurum
  2. A

Motorsiklet yarışı

Googlede aradım bulamadım Motorsiklet yarışlarında kafa kamerası çekimi varmı izlemeyi çok seviyom ama bulamıyorum hd olursa on numara olur
  3. A

MOTOR SÜRMEYE KORKUYORUM

Son 2 aydır motor sürmeye çok korkuyorum çünki son 2 aydır araba kullananlara dikkat ediyorumda çoğunun elinde dokunmatik telefon tek elle araba kullanıyorlar gözleride telefo da özellikle genç güzel ve zengin kızlar. Korkuyorum acaba telefona dalıpta arkadan biri beni tost etmesin.
  4. A

4 adet baklam kitlenmiş

Arkadaşlar işim geregi yaz kış yağmur çamur motora biniyorum motor ybr galiba kışın yağmurdan sonra iyice yağlamak lazım ben 300-500 kmde bir yağlıyordum bunun için zincir baklalarım kitkendi tıkır tıkır ses yapması baklalardanmıdır. Bide bakla kitlenmesi motora zarar veririmi. Namussuz zincir...
  5. A

Çift vites atmak

Ybr den çok memnunum ama çok vites istiyor. Bende 2. Viteste kalkıyorum hızlanınca bazen direk 4 e atıyorum sonra 5 e bunun zararı varmı.
  6. A

Ybr Tekerlek sorunu

Ybr esd var elimi bırakınca herzaman yapmıyor bazen yapıyor hafif depo tokatlama yapıyor. Motorcu ön tekerinde erozyon olmuş dedi yani ön tekeri çevirince ayarsız dönüyor. Tekerde biryerde yarım milim çukurlaşmamıdesem bombemidesem öyle bişey var ön tekeri çevirince az belli ediyor Acaba ön...
  7. A

Ybr Tekerlek sorunu

Ybr esd var elimi bırakınca herzaman yapmıyor bazen yapıyor hafif depo tokatlama yapıyor. Motorcu ön tekerinde erozyon olmuş dedi yani ön tekeri çevirince ayarsız dönüyor. Tekerde biryerde yarım milim çukurlaşmamıdesem bombemidesem öyle bişey var ön tekeri çevirince az belli ediyor...
  8. A

Ybr hikayeden garanti

Arkadaşlar ybr 125 var motor 4000 de hiç bir sıkıntısı yok. Garanti olayını araştırdım. Garanti hiç bir şekilde yok gibi. Motora ne olursa olsun garanti dışı demek için müşteriyi yolmak için ağzı açık bekliyorlar. Özellikle mersin merkezdeki yamah servisi. Motorun bakımını 75e yapyılar...
  9. A

Önde sorun var yaedımınıza ihyiyacım var

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Lafı uzatmadan yazıcam. Saate 20-30 km hızla bir araca çarptım elim incildi. Bende sorun yok. Motordada sorun yoktu az önce yani kazadan 1 ay sonra diyelim. Direksiyonun titredigini hissettim elimi biraz bıraktım korktuğum başıma geldi direksiyon titremeye...
  10. A

İlk defa çevirdiler ya motor çalıntı olsaydı?

Dün ilk defa polisler çevrdi. Ehliyet ve ruhsatı verdim. Ehliyeti almadı kimlik ve ruhsatı aldı. Hiç plakaya motora bakmadı. Bakması gerekmezmi hırsızlara davetiye degilmi bu
  11. A

Trafik sigortası hakkında

Motorum çalınırsa sigorta ödermi. Kazasa ben suçlu olursam sigorta ödermi. Gidip bir ağaca çarparsam sigorta ödermi.
  12. A

Gündüz uzun far yakıyorum

Ybr 125 e zenon taktım farkedilmek için gündüzleri uzunu açıyorum karşı tarafın gözünü gündüz alırmı hava az kararınca normale dönderiyorum
  13. A

1000 km kaza yok

Hep bisiklet sürdüm. Motor almadan önce burda sürüş teknikleri leri v. S... Çok araştırdım sizce 1000 km de kaza yok iyimidir.
  14. A

Yamaha servisini şikayet etmelimiyim bir fikir verin

Yamaha ybr 125 esd yi 1025 km de iken hiç bir sorunu ve sıkıntısı olmadığı halde garanti dışı kalmasın diye mersin ekintaş motorsiklete servise bıraktım yarın sabah gelip alın dedi. Yarın oldu 75 tl bayıldım. Motorda bir garip ses geliyor ama tam anlayamadım. Biraz daha bindim ve kesin...
  15. A

Motoruma bakıp bakıp gitmişler

Ybr 125 esd var 2014 model daha 850 km de arkaya sepet yaptım çok işime yarıyor. Bugün fakir bir mahleye işe gittim kaskı motorun ön tekerine kalın bir kilitle bağladım bide gidonu kitledim. İşim yarım saat sonra bitti. Aşşağı indim 40 metre ilerde bir teyze evinin önünde bana seslendi...

Yeni mesajlar