Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba abilerim ben şimdi üniversiteye hazırlanıyorum seney sınava gireceğim.:cyclopsan
Türkiye'de veya yurtdışında Motorsiklet eğitimi veren bi üniversite felan var mı ?:cherry: eğer varsa gitmeyi çok isterim ama ben bulamadım internet üzerinden araştırdım yok kime sorsam bilmiorum diyor...
Merhabalar ben Ahmet Oruç yakın zamanda siteye üye oldum ama kendimi burada tanıttım mı tanıtmadım mı hatırlamıyorum :P yaz sonunda motorumu alıyorum şimdilik yok ama olsun sizinle olmak bizlere şeref vermekte. :)
Kütahya'da yaşıyorum lise 3 öğreniciyim yaz tatilinde inşaat malzemeleri...
Merhaba arkadaşlar. Ben öncelikle şunu merak ediyorum
Motorcu Rozeti var mı ?:silent: Yada markaların kendine özgü rozetleri var mı veya motosiklet.net' in rozeti felan var mı ? :silent:
Varsa nasıl temin edebilirim. Yoksa da bence ' Motosiklet.net ' olarak yaptıralım rozet:P bence çok güzel...
Arkadaşlar bende çok pis 600RR hastalığı var ve kış bitiminde alıyorum:queen:. Ama bu zamana kadar altımda motorla en fazla 10 km yapmışımdır vitesli motor kullanmasını pek bilmiyorum. Çoğu kişi bana 'sen o motoru kullanamazsın' gibi sözler söylüyo.:farao:
Sizce motora binerken pek sorun...