ahmet.oruc kullanıcısının son içeriği

1. ahmet.oruc

Motorsiklet okulu var mı ?

Merhaba abilerim ben şimdi üniversiteye hazırlanıyorum seney sınava gireceğim.:cyclopsan Türkiye'de veya yurtdışında Motorsiklet eğitimi veren bi üniversite felan var mı ?:cherry: eğer varsa gitmeyi çok isterim ama ben bulamadım internet üzerinden araştırdım yok kime sorsam bilmiorum diyor...
  2. ahmet.oruc

Selamün Aleyküm :)

Merhabalar ben Ahmet Oruç yakın zamanda siteye üye oldum ama kendimi burada tanıttım mı tanıtmadım mı hatırlamıyorum :P yaz sonunda motorumu alıyorum şimdilik yok ama olsun sizinle olmak bizlere şeref vermekte. :) Kütahya'da yaşıyorum lise 3 öğreniciyim yaz tatilinde inşaat malzemeleri...
  3. ahmet.oruc

motorcu rozeti var mı ? :D

Merhaba arkadaşlar. Ben öncelikle şunu merak ediyorum Motorcu Rozeti var mı ?:silent: Yada markaların kendine özgü rozetleri var mı veya motosiklet.net' in rozeti felan var mı ? :silent: Varsa nasıl temin edebilirim. Yoksa da bence ' Motosiklet.net ' olarak yaptıralım rozet:P bence çok güzel...
  4. ahmet.oruc

İlk motorumu alıcam 600RR, fazla pratiğim yok

Arkadaşlar bende çok pis 600RR hastalığı var ve kış bitiminde alıyorum:queen:. Ama bu zamana kadar altımda motorla en fazla 10 km yapmışımdır vitesli motor kullanmasını pek bilmiyorum. Çoğu kişi bana 'sen o motoru kullanamazsın' gibi sözler söylüyo.:farao: Sizce motora binerken pek sorun...

Yeni mesajlar