Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba yine ben :) Bu sefer motosiklet seçimiyle değil ekipman seçimi için önerilerinizi bekliyorum. Sonunda ilk motosikletime kavuştum. 2014 model 6300km'de siyah bir Yamaha YBR 125 ESD sahibi oldum. 7800tl'ye aldım. Aslında düşüncem motosikleti almadan ekipmanların hepsini dizmekten yanaydı...
Merhabalar. Sanırım Rossi 108cc alma arefesindeyim. Lâkin aklıma takılan bazı sorular var. Öncelikle bu motosikletlerin 108cc olması başımıza herhangi bir dert açmaz mı? Örneğin polis çevirmesinde farkedilip ceza yemez miyiz? Veya muayenede farkedilmez mi? Bu durumda trafikten çekilmez mi? Bunun...
Merhabalar... Ben yıllar önce bu zehiri alıp kafamı motosikletlerle bozmuştum. Sabah akşam rahmetli Barkın Bayoğlu'nu izleyip dururdum. Ve kafaya koymuştum tek çare bunlardan birine sahip olmaktı. Yalnız yaşım ufaktı ve tecrübesizdim ama fazla hevesliydim. Ve bir yandan da içimde bir sıkıntı...
İlk motorum olacak. Önceki açtığım konuda çoğunlukla Bajaj Discover 125st tavsiye edilmişti ama bu motorların fiyatları yakın olduğundan kararsız kaldım. Discover 150s görüntü olarak da biraz farklı daha hoş ama selesi daha düz (bu sanırım kötü bir şey). Pulsar 150ns sürüş gününde denedim ve...
Yaşım 19. Motosiklet için 4000-4500 bütçem var. İlk motorum olacak. Geçen gün bajaj pulsar test gününde 150ns kullandım ve ilk debriyaj deneyimimdi bakayım kavramayla yürüyecek mi dedim ama olmadı :D bir kez stop ettim ikincide gaz da verip devam ettim devamında da sorun yaşamadım.(Debriyaja...