Afyonlu_Cash kullanıcısının son içeriği

1. Afyonlu_Cash

:)

Meraba Motosiklet.net Üyeleri :D özlemişim bu siteyi :)
  2. Afyonlu_Cash

Yaşandı ve Bitti :)

Askerlik bitti ve tekrar döndüm :queen: Cümleten Selamunaleykum
  3. Afyonlu_Cash

askerlik yolu gözüktü

Agustosda Askerim Artık Uzun Bİ Süre Yokum Ortalıkta. İyisiyle Kötüsüyle Herkez Hakkını Helal Etsin :king::king:
  4. Afyonlu_Cash

severmisin sövermi ?

Millet babam milletvekili der cezadan kurtulur sakince karşılanırmışmış. Adam o kadar laf ediyor bitanesi bişey diyemiyor. Ama bu Çok Şerefli olan trafik polislerimiz bizleri gençleri paraları yetmedigi için bi kaç evragı eksik olunca degil sakin olmak bi küfür etmedikleri kalıyor. üstüne...
  5. Afyonlu_Cash

Kardes Sevgisi Abi olmak..

Bu duygu hic birseyle anlatilmaz. Tarifi imkansiz bir mutluluk... ]http://i.hizliresim.com/gk8kgQ.jpg[/img][/url]resim.com/gk8kggk8kgQQ
  6. Afyonlu_Cash

Hobilerimizi Anlatalım

evet Benim Hobim Ve ek Gelir Kaynagım Bu Kuşlar :) Yerim bunLarı :) sizde hobilerinizi anlatın.. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Bende Bu İşlerle Ugrasmak istiyorm Ama Bilgim Yok Diyorsanız Her Konuda Yardımcı...
  7. Afyonlu_Cash

Endonesya lı kankilerimiz :D

Şu Resimleri Görünce Bi An Burada Paylaşmak İstedim. Apaçilikte Çıgır AçmışLar MübaRekLer :) yorum Sizin.. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Amma Velakin Bizim Makineler Daha CiCi <3 <3 <3 [/url][/IMG]
  8. Afyonlu_Cash

Afyon- İzmir Çeşme..

Son 2 sezondur Çeşmede Aşçı yardımcılıgı yapıyorum. Bugun Gece Çeşmeye Gidecegim. Kürt Otobüsleriyle Anlaştım. Namıdeyer Cup' u mu Çeşmeye Götürüyorum. Resimleri gece yükleyecegim Tabi otobüste Wifi Var İse :) - Görmek Resim Çekinmek İsteyen Varsa Yaklaşık 4-5 Ay Çeşmedeyiz :) [/url][/IMG]
  9. Afyonlu_Cash

Birazcıkda Tebessüm Edelim :)

eskilerden hatırlayan biLir :)
  10. Afyonlu_Cash

maşallah de

[/url][/IMG] Yolunuz Afyona Düşer Ve Böyle Tatlı Bir Bela Almak isterseniz Beni Bulun Hediyem oLsun :)
  11. Afyonlu_Cash

Yeni Motorum Buyrun :)

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Çook Yakışıklı Demi :) Memur Bey Tüm Emniyeti Çagırsanda Bizde LİFAN Sevgisini Bitiremezsin <3
  12. Afyonlu_Cash

Yeni Motor Aldım Sizce Ne Aldım ?

Evvveet Yeni Bir Motor Aldım Ve En Geç Cumartesi Günü Gelecek. - Sizce Ne Almış Olabilirim.. Çok Değerli Tahminlerinizi Alabilirmiyim :cherry:
  13. Afyonlu_Cash

Bisan TRX 150

Selamun Aleykum Öncelikle ; Yaklaşık 3 senedir Hep Lifana Bindim. Lifanın Yeri Bende Ap Ayrıdır Ama Bisanın 150 lik modeli Hem görünüş Olarak Hemde Performans olarak çok hoşuma Gidiyor Alan Kullanan Varmıdır? Tavsiye Edermisiniz? Alan Kullanan ağabeyLerimden Artıları Ve Eksilerini...
  14. Afyonlu_Cash

Trafik borcum var ehliyetimi verirler mi ?

Öncelikle Selamun Aleykm Cümleten. Soruma Geçeyim ; - Trafige 1547 tl borcum var. Ehliyet Yazılı Sınavını Geçtim. Direksiyon Sınava Girecegim Diger Pazar günü. - Haziranda Ehliyetsizlik ve plakadan ceza yedim Ve motoru Bagladılar. Plaka alıp Motoru cıkarttım Ama Borcumu Tam Olarak ödemedim...

Yeni mesajlar