Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asla uygun bir fiyat değil ama muadilleri(mesela nx500) 607.000 olunca şaşırmadım. BMW f450 GS de 700 bandında gelir tablo tamamlanır. 2. El Transalp alıp önümüze mi bakalım napalım o zaman 😅
Yeni gelecek KLE radarımda, gereğinden alçak diyorlar tanıtım videosunu izleyenler. Benim için avantaj olabilir belki 😅 SE versiyonu teknolojik olarak da güzel
1766197915
Değerlendirilebilir tabi bi gelsin görelim
Himalayan tek silindir diye eledim yoksa benim isteklere baya uyan bir motosiklet seveni de çok seviyor gerçekten
1765732101
Bunu bilmiyordum bi araştırayım, teşekkürler hocam
Adv de olsa scooter’da motosiklet hissiyatını alamıyorum. O yüzden tercihim yüksek de olsa alçaltma kiti vb uygulanabilecek bir motor olur, teşekkürler
1765513646
NX500 TR’de alıp binmek için en mantıklı seçeneklerden. İkinci eli ve parça servis ağı açısından. Yakın zamanda test sürüşü...
Sıfır şart değil hocam, mantıklı 2. ele de açığım. Fiyat belirtmedim çünkü genel bir fikir sahibi olmayı istiyorum. Bütçeyi esnek düşünebiliriz ben kendimi ona göre ayarlayacağım.
Arkadaşlar Selamlar,
Forumda kullanım açısından yeniyim. Yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın uyarabilirsiniz kaldırırım.
25.000 km motosiklet tecrübesi olan bir kardeşinizim. Bunun 15.000'i 2022 PCX ile kalanı 2024 Triumph Scrambler 400 X ile oldu.
Motosikletimi her gün işe gidip gelirken...