AdnanSim. kullanıcısının son içeriği

1. AdnanSim.

2013 HONDA CBR 125R ÖN CAM SESİ SORUNU

Selamlar,bu ön cam beni delirticek kafayı sıyırmadan bi çözüm bulmak istiyorum,yüksek devirde özellikle mesela 110 sabit giderken(devir 6000-9000arası her viteste) ön camdan zıırrrrr sesini ne yaptıysam kesemedım camı tuttuğumda ses kesiliyor bunun bi çözümu bulan varmı ?
  2. AdnanSim.

2013 CBR 125R İçin bazı problemlerim var

Selamlar..Bir kaç sorum olacaktı sizlere belki başından geçen vardır yardımcı olabilir :) 1)Bu motosiklet için CR9EIX NGK bujiyi takan oldumu ? herhangi bi artısı eksisi yaşayan varmıdır ? 2)Ön camda 8 bin devir civarında titreme zırıltı sesi oluyor bunu çözebilen var mıdır ? 3)En güzel verimli...
  3. AdnanSim.

YBR 125 Yuksek devirde gaz yememe boğulma sorunu

Merhaba iyi günler,motosikletim 2011 YBR 125ESD bugün başıma gelen bi olayda sorunun ne olacağı hakkında bi çözüm bulamadım sizlere de danısmak istedim belki başından geçenler vardır.Şöyle oluyor 1.viteste tam gaz yapıyorum devir kesiciye kadar sorun yok ancak 2.vitese atıp tekrar tam gaz...
  4. AdnanSim.

İzmirden selamlar

Selamlar hepinize,daha önceki üyeliğime giriş yapamadım yeni açtım,Adim Adnan izmir bornovada oturuyorum Ege üniversitesinde öğrenciyim.Babamın motorundan sonra ilk kendi motor konusunda 2011 YBR 125 ESD tercih ettim,şuanlık memnunum bakalım Karga cafedeki bazı organizasyonlarda...