adiltas kullanıcısının son içeriği

1. A

35 bin km'de Forza 250 mi yoksa sıfır Joymax Z+ mı?

Yorumlar için herkese teşekkürler. Çoğunluk Sym'i önermiş gibi. Benim Sym'e karşı fikirlerim çok olumlu, ki Avrupa'da gittiğim bir çok ülkede yollarda Sym gördüm hep. Diğer taraftan Forza 250 de iki yaşında ve görece yeni sayılır kilometre haricinde. Forza'yı 270'e anlaştık gibi, akıllı çantası...
  2. A

35 bin km'de Forza 250 mi yoksa sıfır Joymax Z+ mı?

Merhaba arkadaşlar, bir fikrinizi almak istedim. Bir arkadaşımdan 35 bin km'de Honda Forza 250 (çantalı ve ekstra aksesuarlı) almayı planlıyorum. Motor 2023 model ve bakımları zamanında yapılmış. Arkadaşım ikinci sahibiymiş. Fiyat konusunda anlaştık ama bu kilometre bir scooter için çok mu...
  3. A

İstanbul'a birkaç saat uzaklıkta kamp yapılabilecek yerler

Herkese merhaba, bayramda bir iki günlüğüne ailecek (çocuklu) kamp yapmayı planlıyoruz. Kendi çadırımız ve kamp malzemelerimiz mevcut. İstanbul'dan birkaç saat uzaklıkta ailecek gidip kamp yapabileceğimiz temiz, nezih, ve güvenli özel kamp yerleri önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz...
  4. A

Internetten kask ve eldiven tavsiyesi

Herkese merhaba, yeni motosikletimi (Bajaj NS 200) yakın zamanda teslim alacağım. Kenarı 2000 lira civarı bir bütçe ayırdım kask ve kışlık eldiven için. Bu rakamın üzerine çıkamayacağım malesef. Büyük alışveriş sitelerine bakıyorum ama çok fazla seçenek ve marka var. Pek tecrübem olmadığı için...
  5. A

Hangi commuter daha iyi: Yamaha, Hero ve Bajaj

Herkese merhabalar. Yeni (sıfır) motosiklet alma evresindeyim ve araştırma yapıyorum, forumdaki deneyimli motosikletçi arkadaşların da görüşünü almak istedim. Daha önce Çin malı motosikletlerden (Mondial, Kuba) ağzım çok yandı, dersimi aldım ve bir daha onlara asla bulaşmam. Kendime söz verdim...