Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olucak motorun direksiyonunu durduğum yerde kontrol ettiğim zaman düz görüküyor bir egrilik görmüyorum ama hareket halindeyken sanki direksiyon sola doğru yamuk gibi duruyor neden kaynaklanıyor olabilir
S.a rks 150 s motorsikletim 4üncü ve 5 inci vites 7000 devirde anlık gaz kesip geri topluyor genellikle 5 inci vites te bunu tekrarlıyor ustalara götürüyorum motor kesiciye giriyor diyorlar motor daha yeni 1450 km de ustanın biri motor daha yeni diye diyor biri 1000 km daha sür kesiciyi iptal...
merhaba arkadaşlar motor almayı düşünüyorum bir tane buldum yanlız aklıma takılan birşey oldu yardımcı olursanız sevinirim motor 2017 model 2019 trafiğe çıkışlı dedi satıcı 6 aylık motormuş 18 ay garantisi varmış ama ben detay sorgu yaptığımda trafiğe çıkış tarihi 2017 gösteriyor aklım karıştı...