Adamın Biri kullanıcısının son içeriği

1. Adamın Biri

Uzunca bir aradan sonra,

Merhabalar :) ben deniz Hakan.Mtosiklet.net'e girmeyeli 1 sene oldu sanırsam, büyüklerime küçüklerime selam verdikten sonra konuya giriyorum.Ben okuyorum; Çanakkalede, hep bi motor tutkusu vardı içimde.İkinci öğretimim ben 2 ye kadar boşum ssabahları, diyorum ki kendi kendime; Bir motorsiklet...
  2. Adamın Biri

Yahu bu eski konuları kim hortlatıyor :)

Sohbet kısmına bakıyorum, tanıdık geliyor tarihe bakıyorum 2005 :) konuya cevap yaza bilmek için onca sayfayı tekrar okuyorum.Hortlatmak iyi değildir :) lütfen hortlatmayınız :king:
  3. Adamın Biri

iskandinav ülkeleri

Selam MT tutkunları :king: İyi geceler :) Anlatmaya başlıyorum :wiinkk: Aslında çocukken her şey güzeldi. Bende diğerleri gibi; mahallenin yaşlı dedesinin bahçesinden erik yürütür, boş arsada top kovalar dizlerimi kanatırdım. :cherry: Her şey çok güzeldi... :mrgreen: İş bulma derdi yok...
  4. Adamın Biri

Nazar değdi adama :)

Merhabalar :) Ben HakanİNAN eski hesabım iptal olmuş sanırım :(.Bir sorum olacak yeni kasa 1000rr adamın altındaki, audi tarzında değiştirmiş lambaları.Bu lambaların bir adı var mı ? hani sipariş edebileceğimiz bir yer ? yada bu işi yapan var mı ? Ben almıcam sadece Türkiye'de de böyle motorlar...

Yeni mesajlar