abyasar kullanıcısının son içeriği

1. abyasar

"motosiklet tehlikeli değil ki" diyen motosiklet eğitmeni

O ciddiyet ve saygı, eğitim almak ve tüm ekipmanlarla sürmektir zaten. Diğer postta abartı tepki verildi sana ama söylenmek istenen buydu. Motosiklete binmek de tabii ki tehlikelidir. Kendi kendine bir tehlikesi yok ama diğer araçlar, işini düzgün yapmayan belediyeler ve KGM gibi unsurlardan...
  2. abyasar

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

Aynaya bakıp ona göre hareket edersin. Yol boşsa veya araç seni tehlikeye atmıyorsa bırak sollasın geçsin sonuçta hocam. Dişli konusunda da bir şey diyemedim. Eğer 80de devir sonu değilse ve motoru yormayacaksa bence okey bir hız. Sabah 7de çıkarsanız akşam en geç 5 6 gibi orada olursunuz bence.
  3. abyasar

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Ailemin ısrarı üzerine uğraşmadım. Zaten çok süre geçmeden de sattım :)
  4. abyasar

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

500 kmlik yol. Bence gidilir ama uzun sürecektir. Saat kaçta çıkmayı planlıyorsun? Titreşimiydi, bacak ağrısıydı derken saatte 1 mola vermen gerekebilir. Vakit kazanmak amacıyla ücretli yol daha iyi olur gibi. Aynaya sürekli bakmayı unutma tabii :)
  5. abyasar

Alın bu da benden Ilk skuterimdi, 50cc fıtı fıtı. Zamanındaki eski sevgilim devirmiş. Güvenlik kamerasından bakmıştık. Düşmeden önce de orası burası bozuktu zaten :) RaKkaSe almak isteyenler, almayın.
  6. abyasar

Geçmiş olsun sende bir şey yok inşallah
  7. abyasar

Mükemmel, iyinin düşmanıdır. Almışken iyisi olsun demek doğru ama bazen de alabildiğimi alayım, yapabildiğimi yapayım demekten başka çaren olmuyor. Öyle hak helal etmemek de olmaz hacım ne olacak burada herkes internette yabancı sadece. Yüz yüze tanışmadın sonucta :) Sen devam et yapabildiğini yap.
  8. abyasar

Valla ben fotoğrafı çok beğendim ve inşallah aynısının ekipmanlısını da çekersin kardeş. Çekene de git bi çay yemek bir şeyler ısmarla :D Dileğim seni daha uzun süre böyle virajlarda görmek. Tekerine taş değmesin. İçindeki tüm apaçiliğini, diz ve dirsek korumasını yere sürterek, kıvılcım...
  9. abyasar

Metal nedir sorusunun tüm cevaplarını Judas Priest verebiliyor ya. En sevdigim sololardan birisi bu, ama Electric Eye'ın solosu hâlâ favorim.
  10. abyasar

Judas Priest ne baba grup be... Sentinel'i veya Diamonds and Dust'ı dinlemediğim gün sayısı azdır.
  11. abyasar

Hafif olaylı bayram seyahatim

Çok geçmiş olsun hocam. Tanımadığınız ustanın, statör kapağını geri sıkmayı unutması çok saçma olmuş. Insan kendi motorunda uğraşırken bazı şeyleri unutabilir de bundan para alan birisinin unutması çok korkunç. Keşke dişlileri ona küçülttürmeseydiniz. Motorunuz çok güzel görünüyor, umarım...
  12. abyasar

Kawasaki'nin Debriyaj Ayarı | Servis Fiyaskosu

Muzocum biz seninle 2 günde bir yazışıyoruz zaten forumda, neyine dayanamıyosun :D Gel itiraf et, seviyosun bu işi. Sinirlerini yatıştırmayı da bilirim ben senin de buluşalım diyorum takmıyosun. Bir fincan papatya çayı ısmarlarım sana.
  13. abyasar

Kawasaki'nin Debriyaj Ayarı | Servis Fiyaskosu

Tonlarca para verdiğimiz araçlarımızın üzerinde istediğimiz gibi tamirat yapabilmek önemlidir. Videoda söylenene göre debriyaj maneti olmayan kawasakilerde, debriyaj için gerekli ayarların yapılabilmesi için gerekli aletlere müsterilerin erişimi yokmuş. İlla bir yetkili servis bakacakmış...
  14. abyasar

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

QJ Srk 250 çok iyi bir motor değil ama conta aniden puf olup yanan bir sey değil. Alan kişi motoru bir ekspertize sokmadı mı?
  15. abyasar

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

O tasarım ilk başta çok güzel geliyordu, artık sanki 2 tane el fenerini uhuyla yapıştırmışlar da üstüne grenaj koymuşlar gibi görünmeye başladı.

Yeni mesajlar