abyasar kullanıcısının son içeriği

1. abyasar

Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

Çook geçmiş olsun. Hem zemin kalitesi hem de milletin park yeri arayışından çok tehlikeli bölgeler bu otoparklar.
  2. abyasar

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

"Başkasının gagasını görmeyen kendi motorununkini Bafra pidesi sanarmış" adlı bir tasarım.
  3. abyasar

Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

AVM otoparkında bile ters şeritten hızlı geliyor. Sarı sitede Peugeot 301 veya Citroen C-Elysse bakınca bu kovalakların genel yapısı zaten ortaya çıkıyor. Annesini sıradaki müşterisine yetiştiriyor diye yorumladım. Edit: Ters şerit değilmiş orada hakkını yemeyelim beyefendinin :)
  4. abyasar

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Bazı motorcular, hava basarken o plastik boruyu egzoza değdirerek erittikleri için aletler sık sık bozuluyor. Bunlar da insan gibi bunu belirteceklerine direkt yasaklamışlar.
  5. abyasar

Honda Stylo

Honda Türkiye'nin "Türkiye'ye güzel motosiklet getirmeme" politikasından ötürü gelmez.
  6. abyasar

NC750 DCT Hakkında

Bu kadar tartışmadan elde ettiğim tek çıkarım: Gagasız V-Strom deler :D
  7. abyasar

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Ikinci el bi japon alıp keyfimize bakacaz. Dusurursek de ilk doğan çocuğumuzu, tamirat bedeli olarak feda etmemiz gerekmeyecek.
  8. abyasar

NC750 DCT Hakkında

Gunun sonunda mL'lerin hesabını yapacak kişi, o 10k kmyi de yapmaz. Bence de gereksiz bir parametre hocam ama forumdaşlarımız seviyor az yakmayı :)
  9. abyasar

NC750 DCT Hakkında

İkisi arasında kalacak olsam DL650 benim de tercihim ama NC'nin burada avantajı, depolama ünitesi sahibi olması ve daha az yakıyor olması olur. Eğer Honda Türkiye, 10 IQ'lu maymunlar ve aile içi mutsuz evlilik mahsülleri tarafından yönetiliyor olmasaydı NC çok daha makul fiyatlara satılan...
  10. abyasar

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Motorumda kabak olmuş Anlas lastikler varken sağanak yağışta Çanakkale-İstanbul arası yol da gittim, İstanbul içinde işe git gellerde de sürdüm, şubatta eğitime katıldım ve o gün ne kadar km yapmışsak yaptım. Bu sürüşlerde ani frenler de yaptım. Arada bir yanlış bakıştan, gereksiz panikten ve...
  11. abyasar

büyük turun teaserı hazır iyi seyirler

Tanker kamyonun yanından geçtiğin sahneye bayıldım hocam. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  12. abyasar

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

Valla ben, benim fotomu paylaşıp anket yaptığında çok gülmüştüm yalan değil. :D Hırbo'ya artık en büyük lafı, geri gelerek, kendisi kendisine söylemiş olur. Üye olmadan okuduğunu düşündüğüm için de şunu söyleyeyim. Hırbocum dizlikleri imzalayıp sana hediye edicem. :)
  13. abyasar

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

Aynaya bakıp ona göre hareket edersin. Yol boşsa veya araç seni tehlikeye atmıyorsa bırak sollasın geçsin sonuçta hocam. Dişli konusunda da bir şey diyemedim. Eğer 80de devir sonu değilse ve motoru yormayacaksa bence okey bir hız. Sabah 7de çıkarsanız akşam en geç 5 6 gibi orada olursunuz bence.
  14. abyasar

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Ailemin ısrarı üzerine uğraşmadım. Zaten çok süre geçmeden de sattım :)
  15. abyasar

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

500 kmlik yol. Bence gidilir ama uzun sürecektir. Saat kaçta çıkmayı planlıyorsun? Titreşimiydi, bacak ağrısıydı derken saatte 1 mola vermen gerekebilir. Vakit kazanmak amacıyla ücretli yol daha iyi olur gibi. Aynaya sürekli bakmayı unutma tabii :)

Yeni mesajlar