AbdullahY kullanıcısının son içeriği

1. A

Uzun zamandir binilmeyen motosikletin masraflari nasil olur ?

Cok sagolun hocam. Gidip bakarim.
  2. A

Mat Siyah Kask icin Vizor Onerisi

HJC C10 mat siyah kaskima vizor ariyorum. Aklimda gumus ve siyah var. Siz ne onerirsiniz ? Tecrubeleriniz neler ? Kask seffaf vizorle gelecek biliyorsunuz.
  3. A

Motor tertemiz hocam yapildi her yeri. Cekme belgeli arac trafige cikamaz ki. Motoru satsak 30-35k muhtemelen. Motor yatista bir motor olmadi hicbir zaman. Baglatmak da istemedigim icin evrak isleri ne kadar tutar diye merak ettim.
  4. A

3500tl HJC C10 alınır mı?

Hocam 100 uzerine cikmayacagim sehir ici kullanilacak. 2025 oldugunu söyledi satıcı.
  5. A

Lacivert hocam. Nikel detaylari var. Ve de motor bloğu siyah-gumus renkte. Şanzıman vesaire gümüş renkli. CG işte. Egzoz nikel.
  6. A

Mat siyah hocam. Ve de sticker yapistirmak istiyorum.
  7. A

Aklimda hocam yurtdisi alicam vizoru biraz rahata erisince. Sizce hangi renk daha guzel ? Ben gumusten yanayim. Ben de o fikirdeyim hocam. Ozellik pek onemli degil ki pinlock bile var. Ucuz oldugu icin cok bisey beklememek lazim fakat saglamliktan ödün vermemeli tabii ki. Ls2'nin bu modelden...
  8. A

Motor nerden baksaniz en az 5 sene muayene sigortasi yapilmamis diye tahmin ediyorum. Bisan'in 125cg modeli. Babam adina kayitli. Sigorta olmadigi zaman baglayabiliyorlarmis onu ogrendim. Peki bu motora sigorta ve muayene gibi seyleri yaptirmam sizce ne kadar tutar ? Bu konu hakkinda pek bir...
  9. A

Oncelikle merhaba. Foruma uye olalı birkaç gün oldu yeni kabul edildim. Kask arayisindayim 2 haftadır. HJC C10'u 3500TL fiyata trendyol'dan alabiliyorum. Bulundugum sehirde duzgun kask satan yer yok. Her gordugum yerde ls2 rapid dolu. Kaskin pinlocku da vizoru de cok pahali. Seffaf vizor hosuma...

Yeni mesajlar