abdtoprak kullanıcısının son içeriği

1. A

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Babaeskideb İğneada'ya giderken hangi yolu kullanıyorsunuz?
  2. A

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

3 litre civarında yakıyor. Cbf 150 2014 model 60.000 km
  3. A

Teşekkürler. Bende çoban köpekleriyle karşılaştım aynı gün onlar saldırmadı. Bu köy içindeki fenaydı bir de iyice yavaşlayınca hayvanın ağzına girdik resmen 😀 Ek olarak gidecekler biraz kondisyonlu gitsin mağara girişi bayağı tepede kalıyor çıkmak bayağı yormuştu beni 😁
  4. A

Geçen ay ben de gittim Dubnisa mağarasına, yol bozuk çok çukurlar var, mıcırlı, virajlı... Ama doğası harika. Mağara yoluna dönerken son bir köy var, sağa doğru tam dik dönüş var, bayağı yavaşladım dönmek için oradan geçerken bir köpek saldırdı evin köpeğiymiş. Bayağı yavaş olduğum için dibine...
  5. A

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum
  6. A

Motosiklet için yaptığım tek tekerlekli römork yorumlarınızı alabilir miyim?

Olabilir tabi ki. Uyarı için teşekkürler
  7. A

1 milyon lira hangi sebeplerden yazacaklar acaba onu da söyler misin? Bazı ülkelerde bunun üretimi yapılıyor, ruhsata işleniyor, yasal olarak kullanılıyor. Ülkemizde herhangi bir yasa yok bununla ilgili ama yine de kullanlar da var. Neden bu kadar korkuyorsunuz böyle şeylerden bomba taşımıyoruz...
  8. A

Motosiklet yağ değişimi

Öyle kontrol ettim hocam. Evet maalesef kronik sorun.
  9. A

Merhablar tekrar. Tasarımda bazı değişiklikler yaptım. Önceki hali biraz daha ağırdı. Tasarımı hafiflettim. Kasa kısmı plastik sandık, Dışını alüminyum menfez ile kapladım güzel görünmesi için. Işıklandırma sistemini tamamladım. Ve sonunda bugün hazır olduğu kanaatine vardım ve yola çıktım. Test...
  10. A

Motosiklet yağ değişimi

Cbf 150 filtre yok bildiğim kadarıyla. Süzgeç var. Motorun sağ tarafını komple açıp (8-10 tane cıvata) orada süzgeci çıkarıp temizleyip tekrar takılabiliyor. Onunla uğraşmadım açıkçası zor geldi 1778259360 Öne yatırdım sağa sola yatırdım bir kaç damla aktı o şekilde
  11. A

Motosiklet yağ değişimi

Evet ısıttım. 1778222063 Aslında kafama takılan şey, 1lt koyulan motora 700 ml koyunca seviyenin yüksek çıkması. Motor çalıştıktan sonra tekrar kontrol ettim seviyesi iyi durumda. Kitapçıkta yazana göre 300 ml civarında eksik koydum nasıl yağ seviyesi normal oluyor onu anlayamadım. Bir de...
  12. A

Motosiklet yağ değişimi

hocam CBF 150lerde kronik yağ yakma problemi var zaten. O yüzden yanımda yağ taşırım hep kontrol ederim arada eksildikçe ekleme yaparım. Tapayı açmadan önce kontrol etmedim ama kısa bir süre önce kontrol etmiştim yağ seviyesi normaldi.
  13. A

Motosiklet yağ değişimi

Merhabalar. Cbf 150 Motosikletin yağ değişimini yapayım dedim. Tapayı açtım sağa sola yatırdım öne geriye yatırdım artık damlama durdu tamamen boşaldı gibi. Daha önce de yağ değişimi yaptım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım yarım litreden bile az yağ çıktı motordan. Normalde 1lt civarında yağ...

Yeni mesajlar