Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamın aleyküm kardeşlerim benim sıkıntım şu:
motorla hızlı gitmeye başlayınca direksiyonu aşırı titremeye başlıyor(100 km üzerinde)direksiyon elimde kalacak diye korkuyorum valla birde ön frene hafif basmamla birlikte motor duruyor gibi oluyor hareket ediyor sonra tekrar duruyor gibi oluyor...
selamın aleyküm kardeşlerim benim sıkıntım şu:
motorla hızlı gitmeye başlayınca direksiyonu aşırı titremeye başlıyor(100 km üzerinde)direksiyon elimde kalacak diye korkuyorum valla bir ön frene hafif basmamla birlikte motor duruyor gibi oluyor hareket ediyor sonra tekrar duruyor gibi oluyor. ön...
shenke marka bi motorsikletim var. yaklaşık olarak 30km de 1 litre benzin içiyor. motor 150 cc lik kime sorsam yakıt sarfiyatı çok diyor. ne yapmalıyım arkadaşlar çin malı motorlarda hep aynı sorun mu var yoksa benim motorda mı sıkıntı var anlamadım. hız tutkunu biri değilim 60-70 arasında...
elimde çin malı 150 cc lik bir motor var 80km sonra depo(5 lt) boşalıyor sizce bu normal mi arkadaşlar normal değilse ne yapmak gerekiyor sorun ne olabilir
Arkadaşlar ben motoru yeni aldım yani motordan anlamam neyse olayı anlatayım bir gün önce akşama kadar motorla gezdim sonra deposuna benzin koydum tekrar marşa bastım çalıştı sabah işe gitmek için motoru garajdan çıkardım marşa bastım çalışmadı marş motoru çeviriyor ama çalışmadı akü bayılana...
selamın aleyküm arkadaşlar lifan 50 cc motor alıcam ehliyet ve vergi sıkıntısı yok ama gücü ve kullanımı nasıl sağlam mı kullanan arkadaşlar varsa yazsın
Mondial sfc snappy x almayı düşünüyorum arkadaşlar ilk defa motor almış olacağım sıfır alıcam ama e sınıfı ehliyetim var yeni ehliyetlerde m ibaresi var ehliyeti değişince bu motor için geçerli olacak mı?
İkincisi ruhsat plaka işi nasıl olacak mtv yok galiba
Yardımcı olursanız sevinirim