aa93 kullanıcısının son içeriği

1. A

Kararsızlık az bir zaman kaldı lütfen yardım (cbf 150)

İyi akşamlar dostlar. Nasılsınız iyimisiniz ? İyi olmanızı temenni ederek soruma geçiyorum. Gerçi bu soru benim için sorun oldu :) Cbf 150 sıfır hakkında almalımıyım arkadaşlar yeni kasalardan bahsediyorum cbf 150 topiğinin her sayfasını okudum forumda lakin tam tatmin olamadım yazılanlardan...
  2. A

Merhaba :)

Öncelikle merhaba abiler ablalar arkadaşlar :cherry: Ben Ömer . Öğrenciyim aslen Sivas doğma büyüme İstanbul ve 4 seneden beri Tekirdağ-Hayraboluda yaşayan bir insanım:) Müzisyenim bağlama çalıyorum.Forumu yaklaşık 3-4 haftadan beri takip ediyorum yeni üye oldum . Mükemmel bir ortam samiyet...
  3. A

MONT YAĞMURLUK BRANDA DİZLİK almak istiyorum :)

Merhaba arkadaşlar Cuma günü yani 02.12.2011 tarihinde İstanbulda olacağım 2.el xxl bedenlerinde yazdığım ürünlerden olan varsa görüşebiliriz . Teşekkür ederim .
  4. A

Merhaba Arkadaşlar . (:

Tekrar merhaba aranıza yeni katılmadım aslında senelerdir takip ederim sayfayı :) Lakin üye olmak zor geliyordu açıkcası üye oldum rahatım artık . :) Tekirdağ-Hayraboluda yaşıyorum .Yeni dostluklar arkadaşlıklar kurmak dileğiyle esen kalın . .

Yeni mesajlar