_recoo kullanıcısının son içeriği

1. _recoo

Yaza hazır yeni kasa Duke 250

herkese selam, büyük motorumla avrupa turuna bütçe çıkarabilmek adına küçük motorumu satma kararı aldım. bakımları yeni yapıldı, furş takımı değişti. dosta gider motordur ilgilenen olursa fiyatta yardımcı olurum. Sarı site linki için tıklayınız.
  2. _recoo

Avrupa - Transfagaraşan Turu 2023 Yaz

Abilerim selamlar, Kurban bayramı için Yunanistan çıkışlı totalde yaklaşık 3500 km sürecek bir tur planlıyoruz arkadaşımla. Aşağıda da göreceğiniz üzere selanik ile başlayıp Budapeşte üzerinden dönerek Romanya üzerinden Transfagaraşan'ı da görerek dönüşe geçmek istiyoruz. İki motor olacağız...
  3. _recoo

Darlık Virajında Yatan Honda CBR 1000RR Repsol

Selam arkadaşlar, 7 Mayıs pazar günü Darlık-Teke yolu arasında meşhur virajda arkadaşlarla takılıyorduk. Sonradan aramıza dahil olan resimdeki CBR 1000RR'ın sahibi arkadaşın da böyle bir fotoğrafını çekmişim. İlk DSLR makinam ve alalı daha bir hafta olmadı, çektiğim en iyi fotoğraf bu sanırım...
  4. _recoo

İlk motosikletimi aldım, Yamaha MT-25

Arkadaşlar herkese selam, ilk motosikletimi sonunda aldım. 1,5 sene önce pulsar 200 mü alsam hyosung mı alsam diye konu açmıştım ancak günümüz şartlarında mt-25 daha mantıklı geldi. :P 13 bin liraya ikinci el 6200 km'de aldım. 3 günde 500km sonucu 6700 km civarı oldu, şimdilik İzmir'de ailemin...
  5. _recoo

Taze mühendisim, Muğla/İzmir'den merhabalar!

Merhabalar, Uzun zamandır forumu uzaktan takip ediyorum, sürekli araştırma halindeyim. Maddi durumum olmadığı için çok ciddiye alıp üye olmamış, ciddi araştırma içine girmemiştim. Şimdi ise mezun oldum, nasipse iş güç bulursak önümüzdeki aylarda motosiklet alıp camiaya katılmak istiyorum. Bu...