__face__ kullanıcısının son içeriği

1. __face__

MARDİN'E UZUN SOLUKLU GEZİ PROJESİ

Arkadaşlar bu sene Mardin'e uçmak suretiyle gittim, Güneydoğu Anadolu'da zorunlu hizmetini yapan Selçuk Yaşar kardeşim sağ olsun çok ciddi gezdirdi, (Selçuk çok değerlisin unutma)... Buralara muhakkak motosikletle gütmek lazım diye düşündüm ve Mayıs ayı civarı güzel Yurdumun, aşağıdaki...
  2. __face__

Anıtkabir özel defter.... (muhakkak bakın)

ANITKABiR ÖZEL DEFTERi : Anıtkabir özel defteri, elektronik ortamda tüm vatandaşlara açılmış. Bağlantı aşağıda, kayıt yaptırıp deftere yazı da yazabiliyorsunuz. Ayrıca ANITKABİR 'i üç boyutlu olarak gezebilirsiniz... http://www.anitkabirozeldefteri.com/...
  3. __face__

Zeytinbağı mudanya ağlayan çınar muhtemel gezi

hadi bakalım şimdide konuşma sırası sizde... :) Susurluk çatrağında buluşalım, oradan zeytinbağı (köy yolu ve süper güzel virajlar) oradan mudanya (mükemmel virajlar, deniz manzarası, sahil yolu), ordan Bandırma-Bursa karayolu, Bandırmaya doğru güderken (yaklaşık 40-45 km olması lazım) sağa...
  4. __face__

Bu lastiğe ne olmuş sizce? :)

dostlar ne oldu bu lastiğe yaw... :) ??? :P ;)
  5. __face__

izmir-bandırma arası muhtemel buluşma ve gezi :D

bu pazara küçük bir gezimiz var.. haydi arkadaşlar.. sizleri de bekliyoruz... işte hava: http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=band%C4%B1rma&wuSelect=WEATHER&MR=1 işte rota: herkesi bekliyoruz... haydi gelen, gelmeyen ?
  6. __face__

Bmw 650cs filtresini 650gs ile takas..

bir arkadaşımızın sorunu: "" 2 adet f650 cs hava filtresi mevcut. ilgilenen arkadaşlar varsa uygun fiyata vereceğim. yada f650 gs hava filtresi ile değiştirebilirim. "" yardımcı olabileceklere duyurulur..
  7. __face__

Ve işte pelletizer abim bandırmada... Fotolarımız...

En başta Adnan abime ve Yengeme sonsuz saygılar.. iyki geldiniz... sizleri tanımak çok güzeldi... ...ve Pelletizeri Bandırma girişine yakın bir mevkide karşıladım.. bu kayıt acık düşük kalite ama... :( makinayı düşük kalitede unutmuşumda :roll: Adnan abimi ve Yengemi alıp dükkanın önüne...
  8. __face__

Işte güzel bir soru: Neden ngk? Hadi yazalım ne biliyorsak..

dostlar: neden herkesin ağzında buji denince NGK yı duyuyoruz??? :roll: başka bir sürü buji firması var... hemde bir çoğu cidden sağlam markalar... NEDEN NGK DİĞERLERİ BU İŞİ BECEREMİYORMU ACEP??? lütfen herkes bildiklerini yazsın... yanlış bilinenler doğrularıyla yer değiştirsin...
  9. __face__

çok güzeldi..işte buda bir pazar günü sucuk durumları..

bu pazar küçük bir gezinti yaptık.. kapıdağ eteklerinde tatlısuda sucuk, ince yollu arazi ve kumsalda KTM seyri... çok zevkli bir pazardı... işte bi kaç kare fotoğrafımız... Ekip: --Bora --Deniz33 --Cosfisk ( Coşkun abimiz..) --ve Ben __face__ (Feyzhan) ve resimlerimiz... ben :)...
  10. __face__

Erdek-ocaklarda sonbaharın sessizliği..

kapıdağın en güzellerinden erdek-ocaklarda da sonbahar baş göstermeye başladı... artık turistler yerini yerli halka bıraktı, deniz bile yazın yorgunluğunu sakinliği ile gösteriyor.. işte ocaklar: saygılar...
  11. __face__

Işte buda benim yakışıklı oğlum...

buda yakışıklımın güneş gözlüklü hali.. şimdilik artçı kendisi.. ilerde inşallah oda ablasını kendi motoruyla taşıyacak :) buda uyuyan güzel.. :D nasıl? :):):)
  12. __face__

Kiş Hazirliği Nasi Olmali... Buyrun...

Motorunuzun kışlık bakımları; orta sehpaya çekilerek ön arka lastiklerin altına takoz konularak betonla temsası kesilir. En az hafta da bir kere 10dk. çalıştırılması gerekir..Özellikle hava soğutmalı motorlar çok fazla çalıştırılmamalıdır, hava sirkülesi olmadığından motor çöabucak hararet...
  13. __face__

Kle 500 Kullanicilari... Makina Ile Ilgili Bilgi Lütfen

kle nası motor beyler... yanii salamlıık, motorun akselerasyonu, çekişi, arıza olasılıkları, kronik sorunları (mesela benim bildiğim debriyaj tasından şarıltı gelir genelde), hangi süratleri çıkarabiliyo, gibi bilgiler verirseniz sevinirim hee bide benzin tüketimi(normal kullanışta)... ve benim...
  14. __face__

Bilinçli Sürücü :)

bir sürücü bu kadar bilinçli mi olur :queen: :pr:
  15. __face__

Malesef F650'mi Satiyorum :([u]

f650 mi satıyorum... sahibinden.com ilan no: 3030535... yerine takas CBF250 veya TWİSTER arıyorum... ilgilenen arkadaşlar... arayabilirler: 0505 841 11 37 (pazarlık olabilir...) http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3030535 saygılar...