78aytac78 kullanıcısının son içeriği

1. 7

Karbürator Bağlantısı

Arkadaşlar karbüratorümü riske girip ilk kez ben temizledim, taktım motor çalışıyor yani bi sıkıntı görünmüyor çekişte falan.. Ama takarken emin olamadan montaj etti işin açığı sökerken hatırladığım kadarıyla.. Acaba doğru takmış mıyım resimleri de koydum. Tecrübeli arkadaşların cevaplarını...
  2. 7

Hava filtresinden çıkan ucu kapalı hortum

Scoterımın hava filtresinden iki tane kablo çıkıyor biri biyerlere gisiyor onda sıkıntı yok ama bitanesi boştaa duruyor ve ucu tıpalı..Bunun ucunu acayım mıbu ne işe yarar ..Hatalı mı bağlamışlar yani unutmuşlar mı biyere takmayı bunu...2. olarakta karbüratoru temizledim bugün ama resim çekmeyi...
  3. 7

150 ZC

motorun grenajının bağlantı yerlerinde epey kırılmalar vardı.. Full set 450 lira sizce bu motora değer mi böyle bir masraf...ampullerı, arka stop falanda komple değişecek.. Epey kararsız kaldım...2.elleri zaten 1-1500 arası benim masraf olcak 700civarı hespladım.. bir de grenaj vidalarının çoğu...
  4. 7

Anahtar bagajda kaldı çilingir açamayız diyor

MONDİAL 150ZC SCOOTER BAGAJI AÇAMIYORUM BENZİNDE BİTTİ KLDI MOTOR YOLDA
  5. 7

hidrolik arka fren sıkıntısı

Arkadaşlar merhaba benden 150 zc var..motor 50-60 giderken frenlerinde hiç sorun yok fakat ne zaman bu hızların üstüne çıksam arka freni sıktığım zaman levye cok gevsek oluyor ve motorda bır yavaslama olmuyor..Sanki fren boşalıyor gibi ama dedıgım gıbı sadce yuksek hıda gıderken bu boyle..onun...
  6. 7

Scoter 150zc

Scoterda hava filtresinden cikan bitane hortumun ucu kapali bu ne ise yarar acaba?

Yeni mesajlar