Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Desmo muhabbetini hiç bilmiyordum başkan bir bakayım dedim ama baya tuzluymuş :) istanbula yakınım ama o işi burada yapacak usta var mıdır inan bazı ustalara maruz kaldıktan sonra kestiremiyorumm😄
Teşekkür ederim tavsiye için gerçekten güzel motor hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Siz söyledikten sonra baktım benim içinde çok makul bir alternatif. bakım maliyetleriniz yüksek mi parça servis vs. kronik sorunlar yaşıyormusunuz
1781210662
Başkan hayırlı uğurlu olsun allah kaza...
Başkan o bana çok hitap etmiyor biraz daha sport touring istiyorum bu bütçe aralığında kmleri çok yüksek zaten onların
1781206166
En düşüğü 550 şuan ona bütçe yetmiyor..
Merhabalar,
İlk motorum nk250 ve 12k km'yi devirdim, hem işe gidip gelirken hem uzun gezi ve kampta konforlu kullanmak maksatlı model yükseltmek istiyorum bütçem 400-500k aralığında buna uygun olarakta aklımda tracer700/tracer900 modeli var. İlanlara baktığımda 2015-2016-2017 yıllarından...