76polat kullanıcısının son içeriği

1. 7

Herkeze merhaba arkadaslar kawasaki ninja 300 ile geldim aranıza 👌👌

Herkeze merhaba arkadaslar kawasaki ninja 300 2014 model 20 binde bir motor aldım ve arankza geldim biraz yalnızım motorcu arkadasım çok yok hep solo ve tek takılıyodumda genelde ama sıkıldım artık kendimi tanıtayım istanbulda yasıyorum 24 yasındayım gezi vb. Bulusmalarda inşallah görüşürüz...
  2. 7

kawasaki ninja 250 r satin alicam konuyu oku

Arkadaslar kawasaki ninja 250 r alicam fakat satis olayini bir kismi nakit kalanini taksit seklinde dusunuyorum yani yarisini nakit vericem kalanini taksit motorunu satmak isteyen arkadaslar iletisime gecebilirler benle tesekkurler.
  3. 7

kawasaki ninja 250 r 2010 model satin alicam yorumlar

Arkadaslar 250 r ninja alicam 2010 model 12 bin kilometrede sizce ninja nasil motordur guvenle surebilirmiyim baska motorsiklet tarifi vermeyin lutfen sadece ninja kullanicilarini ve usta motorcu abilerimden yardim bekliyorum tesekkurler.
  4. 7

Arkadaşlar cok acil yardım bumoto calibre 250 rr MARŞ MOTORU

Arkadaşlar motoru cok istop ettirip çalıştırdıgımdan dolayı marşa fazla basmak zorunda kaldım ve marş motorudu bir güzel yaktım :) şimdi tek sorum var marş motoruna 250 tl diyolar sizce çok mu yada calibre 250 rr baska bir marş motoru olurmu ?

Yeni mesajlar