73845 kullanıcısının son içeriği

1. 73845

Yeni Triumph Trident 800

Bana uyar. Detayları konuşuruz
  2. 73845

Yeni Triumph Trident 800

Bunu okuyunca bi gülümsedim. @John Gotti yeni motorunla bi gazlasak mı havalar iyice bozmadan :)
  3. 73845

Trident'e Veda, 765'e Merhaba

@John Gotti kazasız belasız bin. Seninkide güzel armut piş oldu :)) Kısa zamanda bir tekirdağ falan yapalım. Sana gitmesine ayrıca sevindim. Bende tracer ile bir süre beraberim. Pikes peak yada v4 e kavuşana kadar devam.
  4. 73845

22.Kasım.2025 - Çok şükür bugün de hımbıl olmadık. (400 km üstü rota içerir)

Abiler muazzam imrendim yine. Biz istanbulda 20 km yer değiştirmek için saatlerce efor harcıyoruz. Rahat rahat takımları motorun yanına açmayı bile yapamıyoruz. Yer yok, sıkış tepiş binalar, sıkışık trafik falan. Keyifle rota yapmak için 1 saatlik bir şehir değiştirme operasyonu gerekiyor...
  5. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Kusura bakmayın bi süredir rota vs giremedim. 4600 küsür bir yedim, 2 şer bin ayrı yedim. Birinde 220 ile yedim. Diğerleri 130-140 la tekirdağ yolunun girişi ve çıkışında. Çivi arkadaşa battı. Tamir kiti vardı hallettik onu. İki adet 800 lük makine ile geldik, bir adet pcx vardı :)) bol bol...
  6. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

3 hız cezası askerlik yoklaması ve lastiğe tekirdağda çivi girmesi ile beraber bana 800 km yaklaşık 12 bine maal oldu :) ama hava mükemmeldi. Paşayı orda anmaya değer tabiikii. Yaktığım sigara ile tüm dertlerden arındım. Ortalamama 8 lt yakmışım. 238km saate ilk defa ulaştım. Motoru da zorlamış...
  7. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Denk gelemedik. Arkadaş asker kaçağı imiş :) 2 saat jandarma trafik sonrada 4 normal çevirme, lastikğe de çivi girince anca geldik. Hava mükemmel. Gazipaşanın 7 düveli karşıladığı yerdeyiz. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin.
  8. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Hocam biz 2 saat sonra conk bayırında oluruz. 12 gibi istediğiniz yere geliriz ama karşıya geçmeyiz muhtemelen.
  9. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Biz tekirdağa yaklaştık. 2 saate ineriz heralde. Orada olanlar konum söylerse buluşuruz orada
  10. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Selam herkese. Biz yarın 6-7 gibi bakırköyden hareket edeceğiz. Direk anıtlığa geçeceğiz.
  11. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Pazartesi gününe 8 oy kullanan arkadaşlar geliyormu acaba? Biz şuan 3 motorcuyuz pazartesi sabah bakırköyde kahvaltı yapıp saat 6 gibi çıkacağız.
  12. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Biz sabah 7 gibi kahvaltı yapıp çıkacağız ama daha erkende gidilebilir. Etkinlik için aradım şehitliği bişey yok şuan. Yarın belediyeyi ve valiliği arayacağım.
  13. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

10 kasım dolu kar tipi yoksa yağmurda falan giderim. 3 kişiyiz bakırköy kalkış gidiyoruz
  14. 73845

1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Cc neden sorun olsun :) ayrıca sana sorun olu ahahah :))
  15. 73845

1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Ben dün geldim. Hafta içi izin ayarlayan olursa darlığa gideriz. Hsonu çok kalabalık. Bu hafta güzel hava.

Yeni mesajlar