54RR kullanıcısının son içeriği

1. 54RR

Akü Tavsiyesi

Herkese merhaba, An itibariyle 2 yıl önce taktığım akü ölmüş durumdadır, tek marş basacak kadar hali kalmadı, son 3 saattir şarj ederek deniyorum ama nafile :pale: Şu anki akü Yuasa ytz10s, tekrar aynı aküden almak istemiyorum hem çok pahalı (750-1000tl arası) hemde 2 yılda öldü. Uygun fiyatlı...
  2. 54RR

Hava filtresi temizleme...

Arkadaşlar elimde K&N marka hava filtresi var, yaz başında takmıştım şu an muhtemelen leş gibi olmuştur :) Bunu temizleyip yağlamak için satılan zıkkım çok pahalı, bunu daha ucuza halletmenin bir yolu varmıdır ? Şu anki düşüncem sabunlu suyla yıkayıp, 10-40 motor yağı sürmek :cherry: ya da...
  3. 54RR

Radar cezası, itiraz hakkım var mı ?

Arkadaşlar merhaba; Hayatımda ilk defa trafik cezası yemenin verdiği şokla yazıyorum bunları :mrgreen: Şehirler arası bölünmüş yolda trafik akış hızıyla ilerlerken ışıklara yakın polis durdurdu. Ehliyet ruhsat hazırlarken polisin telefon konuşmasını duydum, motor geldi abi durdurduk kaçtan...
  4. 54RR

Akü üretim tarihi

Herkese merhaba, Almam gereken akü yuasa ytz10s, bildiğim kadarıyla bu akü komple kapalı biçimde geliyor, yani diğerleri gibi içine asit koyup hazırlamak yok. Hal böyle olunca acaba üretim tarihi önemli bir faktör mü diye düşünmeye başladım ve satıcıya üretim tarihini sordum, akünün üretim...
  5. 54RR

Dişlideki eksen bozukluğu !

Bundan bir hafta kadar önce motosikletin zinciri sapıttığı için yenisiyle değiştirdim ama dişliler sağlam olduğu için değiştirme gereği duymadık. Dün fark ettiğim birşey kafamı kurcalamaya başladı, teker boşta dönerken arka dişli galiba 1mm kadar ileri geri gidip geliyor ve bu zincirin gerilip...
  6. 54RR

Mont beden ölçüsü, kararsızlık !

Arkadaşlar uzun bir araştırma sonunda ihtiyaca uygun bir mont aldım, Dainese Veloster Tex. Ama bedeni tam olarak uygun seçtiğimden emin değilim :silent: İnternetten sipariş verdiğim için deneme fırsatım yoktu, beden ölçülerine göre 52 beden bana uygun gözüküyordu bende 52 beden seçtim. Zaten...
  7. 54RR

Dainese Deri Ceket

Bir süredir ceket bakıyorum ama hala karar veremedim tekstil mi yoksa deri mi ? Dün facebookta bir ilan gördüm, Dainese VR46 D1 deri ceket %50 indirimle 1675 tl satılıyor. http://www.motosella.com/dainese-vr46-d1-deri-ceket Bu cekete bakarken birde bunu gördüm...
  8. 54RR

Yamaha yzf R1 hata kodu 69

Bu gün zincir temizliğinden sonra motorda 69 numaralı hata kodu çıktı. Sebebi arka teker boşta döndüğü için tcs sisteminin hatası. Motoru yere indirip biraz hareket ettirdim ama hala hata veriyor, yabancı forumlarda da nasıl silindiğiyle ilgili birsey bulamadım. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim?
  9. 54RR

Akü Şarj Cihazı !

Selamlar, direk konuya giriyorum akü bitti :mrgreen: Bu gün hava iyi diye şöyle bir turlayalım dedim ama hevesim kursağımda kaldı, hıgıg dedi gitti :sunny: Şimdi motorun üstünden yuasa akü çıktı 12v 9ah, güç bela söküp gidip şarj ettireyim dedim bu gün pazar her yer kapalı, şans işte. Bu aküyü...
  10. 54RR

2005 GSX-R 1000 Nasıldır ???

GSX-R1000 13-15bini 250lik motora vermektense bunu almak daha mantıklı geliyor :) Forumda pek 1000lik kullanan yoktur ama yinede bir göstermekte fayda var, soru basit alınır mı alınmaz mı :silent:
  11. 54RR

Ehliyet yenileme ücreti 101 lira mı ? 15 lira mı ?

Arkadaşlar merhaba, Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde ehliyet yenileme ücreti diye bir kanun çıktı 101 lira olarak, sonra 15 liraya düştüğü yönünde haberler çıktı. Ama ehliyet evraklarını aldığım kurs bana hala 101 lira olduğunu söyledi ve yılbaşından sonra 15liraya düşebileceğini ancak...
  12. 54RR

Yeni Üye, İlk Motosiklet ve Bol bol Soru :)

Öncelikle Merhabalar :) Foruma yeni üye oldum diyebiliriz (2 hafta kadar önce üye oldum tanışmak bu güne nasipmiş :mrgreen:) Bende, ilk motosikletimi almayı düşünüyorum, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum çok fazla ses çıkartan, bol beygirli ve agresif görünümlü (Ss) :bounce: tabi bu bir süre...

Yeni mesajlar