Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar benim peugeot kisbeem var 50 cc buradaki servisinde bana kaldirabiliriz ilk 500 rodaji dolduktan sonra ve garanrti disi kalmaz dedi sizce kaldirtmali miyim hizinin artmasi icin bir cok kullanici kaldirtiyor muayenede falan sorun olur mu garanti disi kalir mi en uygun ne zaman olur...
arkadaslar ben peugeot kisbee 50 cc scoter sahibiyim bu scotera bir topcase arka bagaj alacagim hacim olarak kac litre onerirsiniz siritmayacak sekilde uygun boyutta veya marka ve model de onerebilirseniz sevinirim hangi marka daha iyi daha cok tutulandir kalitesine gore hangisi secilebilir...
arkadaşlar 50 cc motosiklet aldım yeni. peugeot kisbee fakat nakliye sırasında kendim ayarladıgım nakliye ile giderken bir leke oluştu bu lekeye pasta uygulattım ve son halini resim olarak nasıl ekleyebilirim acaba bu leke gecebilir mi ne yapmam lazım daha 80 km gittim bu leke var.