Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lokantaya iki çoçuk girdi bizim karnımız aç dedi adam iki çorba koydu doğulu birisi vardı lokantacıların arkadaşıydı gelen cocuklara memleketini sordu ikiside doğuda bi il söyledi bunlar vatan haini falan dedi cocuklardan biri çorba içmeyi bıraktı bunlara vatan haini diyen adamda kendisi de...
https://www.youtube.com/watch?v=hQeoxcFuKcY
Motosiklet Direksiyon Sınavı 2017 Milli Eğitim Bakanlığı
Yamaha ve sürücü kursları işverenler sendikası ile ortaklaşa hazırlanmıştır.Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Daire Başkanlığı'nın yayınladığı bu video, değişen yeni yönetmeliğe göre...
sürücü kursu çalışanıyla görüştüm cc gözetmeksizin sınavlar vitesliyle olacakmış doğrumu otomatik vites ehliyeti bile almak istesen pek bana mantıklı gelmedi ama burası türkiye
Beyler 50 cc de rodajı tamamlamak için en fazla ne kadar hız yapılır o rodajı tamamlamak seneler sürer siz ne diyorsunuz
iki ilçe arası mesafe hesapladım netten 8-9 km diyor bunun bir miktarı e-5 olacak cevizlibağdan mertere e-5 den gidicem 50 cc yi bilirsiniz sigorta vergi yok sitesinde...