45gprr125 kullanıcısının son içeriği

1. 45gprr125

Satılık Derbi GPR 125

Merhabalar , şu son benzin fiyatlarından dolayı motoruma istediğim şekilde binemeyeceğim için satılığa çıkarıyorum . Öğrenci olduğum için az yakan bir model lazım . ybr , cbf , cbr gibi modellerle takas olabilir . Motorsikletimin fiyatını makul tutuyorum lütfen takas tekliflerinde uçmayalım ...
  2. 45gprr125

Manisa'dan satılık derbi gpr 125

Arkadaşlar merhaba , motosikletimi kişisel ihtiyaclarım yüzünden satıyorum . Malum öğrenciyim aileme yük olmak istemiyorum. Tekrar söylüyorum telefon ve laptop ihtiyacım var bunları karşılamak için satıyorum . sahibinden.com ilanı aşağıdadır...
  3. 45gprr125

İzmir veya manisadan ebaydan alışveriş yapabilen abilerim

Başlıkta belirttiğim gibi toplam 30 euroluk bir motor parcası getirtmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek abilerimin yardımına ihtiyacım var . ---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 19:30 ---------- yardımcı olabilecek birisini bekliyorum
  4. 45gprr125

Trafik cezaları hk. bilgisi olanlara ihtiyacım var

Arkadaşlar dediğim gibi trafik cezalarıyla ilgili bir sorum var. Motosikletimi yakın bir zamanda satacağım ve plakaya yazılmış iki tane cezam var sanırım , noter satışında bunlar benim karşıma çıkar mı yoksa plakaya yazıldığı için cezaları yatırmadan satışını yapabilir miyim ? :silent:
  5. 45gprr125

Arkadaşlar nakliye şirketi tanıdığı olan

Başlıkta belirttiğim gibi abilerim istanbuldan manisaya motosiklet getirtmek istiyorum , bunun bana maliyeti ne olur onu öğrenmek istiyorum . saygılar
  6. 45gprr125

Temiz yzf r6 , gsxr600 , cbr600rr . zx6-r arıyorum.

Başlıkta belirttiğim gibi marka farkı gözetmeksizin 600 cc kategorisinde motosiklet arıyorum. Temiz motosikletini satmayı düşünenler pm ile irtibata geçerlerse sevinirim. Fiyat olarak en yüksek 18500 lira verebilirim . saygılar
  7. 45gprr125

Satılık yamaha rx-king

Marka: Yamaha Model: rx 135 KM: 26300 Renk: yeşil Fiyat: 3.550 TL Açıklama: 2000 model 2004 trafiğe cıkıslı 26300 km de biniciye muayyer bir motordur.Vize ve sigortası hemen hemen yeni yapılmıs olup vizesi 2012' nin 10. ayına kadar geçerlidir.Motor arkadasımındır ve satma sebebi de tarz...

Yeni mesajlar