435 kullanıcısının son içeriği

1. 4

2005 kasa YAMAHA R6s

08-05-2014 gece yarısı 3:00 sıralarında Erenköy mahallesi, Kadıköy 'den çalınmıştır. görgü tanıklarına göre 2 kişilermiş. motoru değil hırsızları istiyorum. bir daha bir şey çalamayacak hale getireceğime emin olabilirler. YAMAHA YZF-R6 2005 “S” Kasa (SİYAH) Model Yılı: 2006 PLAKA: 34EA6574...
  2. 4

gopro ile önden çekim yaparken DİKKAT EDİN

az önce 1 yıldır kullandığım gopro2 kameramla tura çıkmıştım. çoğu zaman taktığım yer gidona (devir/hız göstergesi ve ön görünüş) taktım. 30-40km hızla giderken farkında olmadan ayağı ortadan kırılmış (orjinal gopro ayağı) ve gidon süspansiyonların oraya düşmüş. R6 bilenler bilir, küçücük kablo...
  3. 4

Z1000 kullanan arkadaşlara danışma

selamlar arkadaşlar, uzun zamandır supersport kullanan biriyim ve sol bacağımda ki damar tıkanıklığı iyice yaşlandığımı ve yavaş yavaş naked'a kaymam gerektiğini söylüyor. fakat halen yeni supersport mu yoksa Z1000 mi çok karar veremedim. merak ettiğim bir kaç şey var. 1- yıllık kasko...
  4. 4

Dainese Ürünleriyle ilgili

dainese ile ilgili başımdan geçen bir şeyi paylaşmak istiyorum; bir yıl önce aldığım "Torque p. out boots" sağ çizmemin kaza sonucu vidası çıktı. (allahın belası taksi motorun sağ tarafından direk ayağıma çarpmıştı) kızıltopraktaki dainese'ta çizmenin yedek parçaları bulunmuyor. ben de dainese...
  5. 4

Motor düşmanı araçlara karşı birlikte hareket edelim

Merhaba arkadaşlar, böyle bir mesajı yazdıracak kadar bezdiren bir olaya şahit oldum bugün. pek motosiklet forumlarına takılan biri değilim, o nedenle kısaca kendimi tanıtayım. 30 yaşında, 7 yıldır dört mevsim motosiklet kullanıcısıyım. 3 ciddi kazam var, bunların üçü de taksiyle. birinde 2 ay...
  6. 4

TRAFIK Sigortasi KASK ücretini öder mi?

merhaba arkadaşlar, bu soru aslında sigortacı arkadaşlara; yakın bir dostuma bir araç çarptı. yeni aldığı x-spirit 2 kask'ı hasar gördü. (türkiyede henüz satışı başlamayan kask) şimdi, trafik kurallarına göre kask zorunlu olduğuna göre, trafik sigortasının kask ücretini de karşılaması...
  7. 4

selam verme, yardim etme vs gibi olaylar

Merhaba arkadaşlar, yolda kalanı görürseniz her ne kadar terslensenizde yardım etmekten vazgeçmeyin. bir gün siz de kalırsınız aklınızdan çıkarmayın. geçerken selam birbirimize selam vermek, bizim birbirimize olan desteğimizi gösterir. biz motor aşığıyız. her motora binen bizden değildir, her...
  8. 4

istanbul ve yakınlarında yarış pistleri

Selamlar, otoyolda yarışır gibi motor kullanmaktan korkar oldum kaza sonrası. Fakat bu sefer içimdeki tutku beni "çok pahalıdır" diye gözümü korkutan yarış pistlerine çevirdi. Türkiye'de hangi pistler var ve kiraları ne kadar bunların? ayrıca sanırım şartları var, kimi pistler 4 araçtan fazla...
  9. 4

SIGORTA TAHKIM KURULU'na nasıl başvurulur?

Merhabalar, 3 ay önce ters yöne geçiş yapan bir taksiye çarpıp hastanelik oldum. taksi şöförünün yalan ifadesi yüzünden sigorta ödeme yapmayı ret etti. olay mahkemeye taşındı. Malesef hukuk sistemimizin berbatlığı yüzünden ilk duruşma nisan'ın ortasında (kazadan 10 ay sonra) şimdi...

Yeni mesajlar