Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ebayda gördüm ufak hacimli motor scooter moped ler için nos kitleri satılıyor bunlar nasil bağlanır ve kazancı ne olur daha once takan gören kullanan birileri varmı biraz anlatırsanız sevinirim iyi günler.
Merhaba arakdaşlar 99 model honda titan motorumda sağ kapağın kartel ile birleşim kısmından yağ damlatıyor. Orada cok az bi içe eğim var bunu motorcuma gösterdim o tarafı söküp çift conta koydu ve bally sürüp kapattı akıntım bayağı bir azaldı ama bunu tamamen kesmek için ne yapmam gereklidir ...
Bana bu fiat aralığında 2 kişide kullanabileceğim cok güçsüz olmayan atv ler neler tavsiye e debilirsiniz kanuni atv 150 gv hosuma gitti siz ne tavsiye edersiniz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
99 Model honda cg125 motorum var bugu 125ye göre daha iyi gider bi hale getirmek istiyorum. Elimde dragon marka performans eksozum var bunun haricinde motoruma neler yapabilirim anlayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum teşekkürler iyi günler. Şuanki halinde üzerine eğilirsem 120km...
Merhabalar uzun zamandır 2 teker kullanıyorum ama yenilerde bi atv hevesi başladı 1 2 model maddi gücüme uyuyor bunlar hakkında biraz bilgi beraberdede bilen arkadaşlarımdan bi kıyaslama bekliyorum. İlk seçenek kanuni atv 150 bu motora 2 kişi binilebiliyormu. ? Bikaç yazıda okudum geri...
Merhabalar uzun zamandır 2 teker kullanıyorum ama yenilerde bi atv hevesi başladı 1 2 model maddi gücüme uyuyor bunlar hakkında biraz bilgi beraberdede bilen arkadaşlarımdan bi kıyaslama bekliyorum. İlk seçenek kanuni atv 150 bu motora 2 kişi binilebiliyormu. ? Bikaç yazıda okudum geri...
kardeşler dün itibarı ile 2. yamaha ybr 125 imi aldım diğer motor umda dragon marka spor egsoz var sizin bildiğiniz ve tavsiye edeceğiniz ybr125 için spor egsoz varmı bi yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.