34EMR34 kullanıcısının son içeriği

1. 3

Scooter Uzun Yol Hk.

Motolux ceo110 aracım kadranda 100 gpste 90 civarı hız görebiliyor bildiğim kadarı ile. 2 kişi ile birlikte yaklaşık 60km yol için durmaksızın sabit gpste 80-85km hız ile gidersem motora zararı olur mu? Bu konu kafamı çok kurcalıyor. Motorun tamda canını çıkarmadan son dip devirde olmadan biraz...
  2. 3

Apartmandaki motorsiklete güvenlik önlemi

Motolux ceo110 modelini aldım. Kendi apartmanıma koyamıyorum. Dış kapıdan sonra asansör tarafına kadar merdiven var. Yan binaya annemlerin apartmana koydum. Dış kapı açılır açılmaz hemen karşıda duruyor. Disk kilidi motorun diskinin uyumsuz olmasından dolayı sanırsam takılamıyor. Zincirle...
  3. 3

Çanta Demiri Hk.

Arkadaşlar yeni bir motor aldım koruma demiri ve çanta demiri diyordu ancak çanta demiri çok garip duruyor. Youtubedan yada googledan baktım. Kendimdeki gibi bir çanta demiri göremedim. Bu çok dandik bir şey mi? Yoksa bir önemi yok işini görecektir sorun yok mu dersiniz? Elimde çok detaylı foto...
  4. 3

İlk motorum için tavsiyeler

Değerli abilerim arkadaşlarım, İlk motorumu aldım. Uzun araştırmalarım incelemelerim doğrultusunda bu fiyat bandındaki en iyi tercihi yaptığımı düşünerek Motolux ceo110 modelini koruma ve çanta demirli 24.250₺ ye aldım. Ana hedefim trendyolGo da çalışmak. Sizden eldiven ve kask tavsiyesi...
  5. 3

Kuryelik İçin Motor tavsiyesi

Selam, Trendyol GO'ya girmek istiyorum. Kendim bazı şeyleri belirleyip yöneteyim biraz daha free olayım istiyorum. Klasiktir her motor konusunda Japon önerilecek. Onu alma git Honda al, Yamaha al vs. diye. Ancak aynı fiyata 0 km 21 model alabiliyorken binlerce km yapmış 2. ele aynı fiyatı...
  6. 3

+100cc Tavsiye Lütfen

Arkadaşlar merhaba, 10.000 - 14.000₺ aralığında bütçem var. 0km bir motor istiyorum. Ana hedefim arada otoyoldan işe gidip gelmek. Onun dışında eşimle sağa sola yakın yerlere sahile falan geçip oturmak. PUSAT100 modelini inanılmaz beğendim. Tasırımı fren sistemi arka çift süspansiyon her şeyi...

Yeni mesajlar