30Rasheed kullanıcısının son içeriği

1. 3

21-22 Tracer 7 vs 23-25 Tiger 660?

Hayırlı olsun, Tiger 660 sport'tan tenere 700'e geçmiş biri olarak, doğru tercih yapmışsın kalitesi tracerdan asla aşağı değil, hatta bence yukarı bir motor, hiçbir kronik sorunu yoktur, motor gücü, hızlanışı, süspansiyonları ve tabi ki frenleri çok iyidir, ben tenereye araziye girdiğim için...
  2. 3

Triumph Triumph Trident 660 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tiger 660 sahibi olarak uzun yok performansı gayet iyidir, 120-130 km gibi motor yorulmadan 6 bin devir civarında seyreder, bu hızlarda uzun sürüiler yapılır, gazı çektiğinde 180'e kadar soluksuz çıkar ama 130 sonrası titreşim ve rüzgar alışıda artar, yakıt olarak 3000km öncesi sufurladığım trip...
  3. 3

Svartpilen 401 vs CB250R

Gaz kolu elektronik , gayet güzel bu arada titreşim ve sele bakımından duke lerle kıyaslamayın, duke 390 la aynı blok olmasına rağmen titreşimi ondan daha azdır ayrıca duke lerdeki koltuk tahtanın hafif yumuşamış halidir, bunu selesi orta düzeydir, ben 75kg beni hiç rahatsız etmedi 95 kg lık...
  4. 3

Svartpilen 401 vs CB250R

1 Sene svartpilen 401 kullandım, motor gücü ve donanım olarak cb250r ile karşılaştırılmaz, quickshifter, frenler, wp amortösler, pirelli str lastikler, vs... stabilize hafif araziye çok rahat girer svartpilen, kronik sorunu falanda yoktur 7k da svart sorun çıkarmaz, tek eksisi çok rüzgar alır...
  5. 3

Piyasası olmayan motosikleti ikinci el olarak almak?

Triumph sadece 400 modellerini Hindistan'da üretir, 660 trident/tiger ve çoğu modeli Tayland'da üretilir, Honda'nın bir çok motoru gibi.