Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 üstü km düşük servis bakımlı kazasız fiyatı abartılmamış cbr 125 r aranıyor. Elazığ da olması gerek . lütfen ciddi satıcılar yazsın. hayırlı satışlar...
2013 model cbr 125 r buldum. kmsi 20k da. fiyat 7.8000 lira. sizce fiyat nasıl? alırken nelerine bakmalıyım? şehrimde honda motosiklet servisi var götürsem onlar bakıp bir sorun olup olmadığını söylerler mi ? şimdiden teşekkürler...
herkese iyi akşamlar. bundan daha önce cbr 125 r ile ilgili bir başlık açmıştım geçtiğimiz günlerde şehrimdeki honda bayisine gidip cbr 125 r ı inceleme fırsatım oldu motoru çok beğendim fakat babam pek hoşnut olamadı doğrusu, o direk cbf 150lerin full aksesuarlılarına baktı ve eğer alıcaksan...
hepinize iyi akşamlar abilerim,
öncelikle ben 17 yaşında bir kardeşinizim. bu sıralar motorsikletlere merak sardım. şuan için aklımda honda cbr125 r var. ve 2.el almayı düşünüyorum. 2012 model üstü almayı düşünüyorum. şimde size sorularım,
1-honda cbr 125r başlangıç için idealmidir,yoksa başka...