1996furkan kullanıcısının son içeriği

1. 1996furkan

Zincir yağlamanın paslanmaya etkisi

Merhaba, Bir konuda fikrinizi alıp var ise yanlış bildiğim bir konuyu düzeltmek istiyorum. Zincirin temizlenmeden 2 veya 3 defa yağlanması paslanmaya sebep olur mu ? Benim düşüncem: Aynı motora sahip arkadaşım bir ustaya gitmiş zinciri temizlemeden yağlarsan paslanır demiş fakat bizim...
  2. 1996furkan

Uzun yolda tekleme,ses değişimi

Merhaba, Geçenlerde İstanbul- Çanakkale yaptım giderken de gelirken de fark ettiğim bir şey oldu yaklaşık 150-200 km gittikten sonra motor ufak bir tekleme yaptı beş on saniye sonra toparladı bir süre sonra motorun sesi değişmeye başladı sanki bir anda motorun titreşimi kesildi kendini bir...
  3. 1996furkan

CF MOTO TAZE ZAM

26 Nisanda 89.000 TL'ye 250 clx aldım 2 ay olmadan 2 defa zam geldi, Erken aldığıma mı sevineyim zam geldiğine mi üzüleyim anlamadım bu gidişle japon hayal oldu
  4. 1996furkan

Kaskın önemi adlı çalışma

Bu sabah işim ile alakalı bir kuruma giderken 35 - 40 kmh ile park halinde ki ve sol şeritte ki iki aracın arasındaki boşluktan ilerliyordum öyle çok dar bir boşluk değildi rahat geçebileceğim bir yerdi ki o kısımda sorun yaşamadım. Aradan çıkıp yola katıldığımda yerde bir parlaklık gördüm...
  5. 1996furkan

7 yerinden bıçaklanan motosiklet sürücüsü

Korkunç olay geçtiğimiz ay saat 07.45 sıralarında Ümraniye Tavukçuyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 RRS 29 plakalı minibüs sürücüsü Berk D.'nin kullandığı motosiklete çarpıyordu. Motosikletli, minibüs sürücüsünü uyarmak isteyince aralarında sözlü tartışma yaşandı. ANNESİ...
  6. 1996furkan

150 cc İst- Çanakkale- Medeniyet-Yakıt Tüketimi- Bisikletliyle kaza

Merhabalar, Geçen hafta salı yola çıkıp 2 motor 150 nk - nmax 155 İstanbuldan Çanakkaleye gittik ortalama hızımız 70-80 ile keyifli bir yolculuk geçirdik ne kadar keyifli denilebilirse artık :) Tavsiye: Gitmeyen varsa gidip bir bozcaadayı görsün Toplam tatil yolumuz gidiş geliş 1000 km yi...
  7. 1996furkan

İnsan hayatının ucuz olması

Merhaba, Dün akşam saat 11.15-11.30 vakitlerin de bakırköy sahil yolu kennedy caddesinde sağdaki opetten çıkan bir araç kısa bir süre sağ şeritten devam edip sinyalsiz bir şekilde şeridime girmeye başladı korna çaldım sinyalini yaktı üzerime sürmeye devam etti şeridin ortasından en soluna kadar...
  8. 1996furkan

Yakıt Tüketimi Hakkında

Merhabalar, 2016 model 150 NK'ya sahibim son iki benzin almamda denediğim kafa takılan bir olay var sizlerinde fikrini almak istedim. Her seferinde depoyu fulleyip 250 km yol yapıyorum depoda 2 litre benzin kalınca benzin göstergesi yanar gider benzinimi alırım. Kısaca : Yaptığım yol: 250 KM...
  9. 1996furkan

Kulak Arkası

SON DAKİKA: BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU? Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 11,69 liradan satılan benzinin litre fiyatı 12,37 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 11,63 liradan 12,31 liraya, İzmir'de 11,71 liradan...
  10. 1996furkan

Motorunu kırbaçlıyan adam

Şehrin en işlek caddelerinden olan Mudanya yolunda, motosikleti üzerinde seyreden bir vatandaş hızlanması için motorun arkasına vurdu. Motosikleti at zanneden şahsı gören diğer vatandaşların yüzünde tebessüm ettirirken, "Maşallah sanki at sürüyor" esprileri yapıldı. O anlar ise bir vatandaş...
  11. 1996furkan

Canı sıkılınca arıza lambası yakan motorum

Motor : 150 NK 30- 45 gün içinde bu 4.cü arıza ışığı yakışı İlk 3 ü yağmurda ıslandıktan sonra diğer gün kontak açınca vermeye başladı bugün ise işe gelirken 5. vites 80 kmh 6.500-70000 devir civarındayken kavşağa gelip hız kesiyorum hızımı 60 a düşürdüğüm gibi yine arıza lambası yakıyor ben...
  12. 1996furkan

Mobese Motosiklet Kazaları

Aralar da bir kaç tane eski kazalarda mevcut sanırım.
  13. 1996furkan

Rölantide egzoz patlaması

Merhaba Motorum 150nk normal de sessiz çalışan bir motor sabah motoru çalıştırdığımda rölantide bir şey fark ettim düzenli aralıklarla egzoz pat pat atıyor ? Daha önce böyle bir şeyi hiç fark etmedim bir sorunun uyarıcısı olabilir mi ben mi kuruntu yapıyorum merak ediyorum fikirlerinizi...
  14. 1996furkan

motokuryeyi çekiçle kovaladı

Olay, Yakuplu Mahallesi’nde dün akşam saatlerine yaşandı. İddiaya göre, bir motosikletli kurye ile araç sürücüsü arasında trafikte yol meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle öfkeli sürücü sakinleştirilmeye çalışıldı...
  15. 1996furkan

Şeridimiz de gidersek vs Sağdan gidersek [Video]

Merhaba değerli forum sakinleri normal de sağda solda paylaşmayacağım fakat üstünde tartışabileceğimiz bir video ile karşınızdayım (Herhangi bir kavga şu bu motovlog kanalında paylaşılmasını istemiyorum lütfen almayın sadece buraya özel İlk video: Pazar günü minumum 85-95 kmh ile orta şeritte...