18891938 kullanıcısının son içeriği

1. 1

database adminstrator aranıyor

arkadaşlar, bir arkadaşım istanbul anadolu yakasında kurumsal bir firmada çalışacak, oracle bilen database adminstrator arıyor. detaylar telefonda görüşülecekmiş. İlgilenenler cv sini bana mail atarsa, arkadaşa ileticem. [email protected]
  2. 1

5 ay sürecek,20 kişi alınacak. iş ilanıdır

Bir arkadaşımın çalıştığı,kurtköyde bulunan firma, üretim bandından gelen ürünleri kolilere yerleştirecek elemanlar arıyor. Asgari ücretten biraz fazla maaş, 2 ayda bir çift maaş, anadolu yakasına servis, yemek, ssk , kipadan alışveriş çeki veriyorlar. 5 ay sürecekmiş, karşılıklı isteğe bağlı...
  3. 1

Lastik markaları ve üretimleri

başka bir sitede buldum. Burada da olsun dedim. Solda ÜRETİCİ ŞİRKETİN ADI, Sağda ÜRETİLEN LASTİĞİN MARKASI Alliance Tire Company Ltd.[1] Israel 1950 Alliance Apollo Tyres Ltd.[2] India 1976 Apollo, Apollo Tyres South Africa (formerly Dunlop South Africa), Kaizen, Maloya, Regal, Vredestein...
  4. 1

orhanlı nakliyeciler garajında çalışacak operasyon sorumlusu arıyorum

Selamlar. Başlıkta da belirttiğim üzere Orhanlı nakliyeciler garajındaki ofisimizde çalışacak operasyon sorumlusu arıyorum. Sadece 1 firmanın nakliye işlemleriyle ilgilenecek, telefonla sürücüleri takip edip raporlayacak. Temel excel ve outlook bilgisi olursa işi daha kolay olur. Askerlik en az...
  5. 1

tank pad hakkında

selam arkadaşlar. aşağıda linki bulunan tank pad i sipariş etmiştim, geldi. Fakat kendiliğinden yapışkanı yok gibi. Bu tank pad nasıl kullanılacak? http://www.ebay.com/itm/150654806583?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Yeni mesajlar