125likmotor kullanıcısının son içeriği

1. 1

Eski tip ybr çamurluğu

Salcano wolf çamurluğum kırık. Orjinal internette 150 gibi bi fiyattan satılıyor. Ybrnin eskitip kulaklı olmayan çamurluğuyla aynı bilmeyenler için. Yanlış anlamayanın esd değil eski ybr. Nereden bulabilirim bu eski çamurluktan. Esdnin çamurluğunuda takmak isterdim ama o bordo renginde onun...
  2. 1

Tripmetre çubuğum kırıldı.

Bu çubuktan bulunabilir mi veya yerine bişey uydurulabilir mi? İlla km saati mi değişmeli.
  3. 1

Ambulans için kırmızıda geçmek

Merhaba forum üyeleri. Dün anayolda ışıkta beklerken arkadamdan ambulans geldi ve sağım solum doluydu ki herkes kırmızıdan geçmek zorunda kaldı bu yüzden. Bende arkamda olduğundan dolayı ve kaçabilecek bi taraf olmadığı için kırmızıda geçmek zorunda kaldım. Ceza yermiyim acaba aklımı karıştırdı.
  4. 1

Venom vf 391 kullanan var mı

Uygun fiyatlı kask arıyordum elimdekinden memnun değilim. Bunu buldum kullanan var mı. Nasıl kaliteli midir. Birde ls2 ff352 var. Bunlar nasıl kasklardır.
  5. 1

Satılık salcano wolf 125

Son derece kaliteli ybr motoru var üzerinde bilen bilir zaten sitede kullanan çok var 20000 km de 2011 model tüm aksamları çalışıyor. Düşünen olursa yazsın İletişim:05394675550 İnstagram kullanıcı adım : @Emre_apak
  6. 1

Mondial drift l nasıldır

Arkadaşlar site de hiç bu motorla ilgili biş başlık yoktu ben de sıfır olarak alacağım. Son hızı falan umurumda değil dağ bayır çekişi iyi olsun yeter. Bide sık sık arıza çıkartır mı. bilen varsa yazarsa sevinirim. Lütfen Çine ön yargısı olanlar veya kullanmadan yorum yapacaklar bu yazıyı görür...
  7. 1

12000 devir çeviren bi motosiklette son devirde gidersen ne olur

Arkadaşlar keko tabiri insanlardan değilim sadece meraktan soruyorum 8000in üstüne çıkmam 8000ede zaten ara sıra çıkarım ama merak ediyorum işte motor normal çalışma sesimi çıkarır yoksa Red line mı girer yoksa krank falan mı kırar
  8. 1

Motor çalışır vaziyette far yanmıyor yolda kaldım

Kntak açıkken yanıyor Maria basık çalıştırınca Farlar sönüyor gece gece yolda kaldım ne olmuş olabilir
  9. 1

Zincir her gün gevşiyor

Daha 1 hafta önce yaptırdık zincir den şıkır şıkır sesi gelmeye başladı yine 2 gün önce tekrar gerdirdim dün yine başladı. Neden olabilir. Arada ani gaz açmalarım oluyor. Bu olabilir mi
  10. 1

Motorun önü basıksa vizeye problem olur mu?

Yeni vizeye sokacağım geçen gün aynı başlığı alt grenaj (sakal) için sordum ön amortisörler basıksa vizede sıkıntı olur mu. Olacaksa orjinal çeviricem hazır yapmışkende öyle bırakacağım
  11. 1

Yeni arka lastikte yapılmaması gerekenler

Salcano wolf motoruma yeni lastik aldım nasıl sürüşlerden kaçmalıyım. Cevaplayanlara teşekkürler
  12. 1

Motosiklet alt grenajı vizeye engel mi?

Selam arkadaşlar yakında motoru vizeye sokacağım ama sakal buna engel mi bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir mi?
  13. 1

Cg'ci tayfa

Bu arkadaşları görünce aklınıza ne geliyor.
  14. 1

Karburatorlu motor vs enjeskiyonlu motor

Hangisi sağlamdır ustalar karbüratorden yana hangisi fazla ariza cikarir
  15. 1

Motosikletlerde dogru bilinen yanlislar

Yazalım okuyalim öğrenelim ogretelim. Yokuş aşagi kontak acik boşta gidilmez gidilecekse kontak kapali bosta gidilmeli (Gibi)

Yeni mesajlar