Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa arkadaşlar. 17 yaşını doldurmama yaklaşık 1 yıl daha var ehliyetsiz motor kullanmanın cezası çok fazla oldugu için bir elektrikli motor almak istiyorum gelelim sadede;
http://www.yuki.com.tr/urun/13/yk-10-venus Şu linkteki elektrikli motordan kullanan arkadaşlar varsa onlardan iyi yada kötü...
Sa arkadaşlar.Ruhsata kırmızı renk olarak işli olan bir motosikleti 1 kutu siyah sprey boya alarak boyasam çevirmede sorun olurmu ruhsatta kırmızı yazmasından dolayı sıkıntı olacak ise nasıl halledilir??
+++Forumda bi yerde okumuştum sanırım benzin deposunu boyayınca boya tutmuyormu öyle bişey...
Sa arkadaşlar.Mondial 125mg almayı düşünüyorum bugün yarın özellikleri güzel ucuz bir motor fakat dış görünümü hiç hoşuma gitmiyor tabiri caizse apaçilerin bu motoru değişik şekillere soktuğunu gördüm internette güzel olanıda var herneyse gelelim konuya şimdi ekleyeceğim resimleri bir arkadaş...
Sa arkadaşlar bu günlerde yeni bir motor alıcam mg125 classic almayı düşünüyorum fakat babam tipinin çok çirkin olduğunu iddia ediyor :cherry: Onun yerine granajlı ve güzel göründüğü için 100 sfc snappy x almamı istiyor gelelim soruya;
Ben manuel vitesli motor sürmeyi seviyorum bu mg125 lerin...
Arkadaşlar dün bir mondial mağazasına mg125 classic almak için gittim herşey güzel alacaktım fakat mondial 100 sfc snappy x gözüme çok takıldı snappy çok güzel duruyor fakat 4 vites ve düşük beygir olması yüzünden hoşuma gitmiyor adam snappyide övdü üzerine işte az yakar şehiriçi uygundur falan...
Arkadaşlar ben birazdan mondial yetkili bayii ne mondial mg 125 ile ilgili bilgi almaya gidicem hoşuma giderse alıcam fakat bi sorum var;
Mondial 125 Mg Sport un göstergesini mondial 125 mg classic in kine göre daha çok seviyorum fakat Classic modelinde benzin göstergesi var ama sport ta böyle...
Arkadaşlar biraz garip görünebilir ama ilk defa sıfır motor alıcam kısmetse yarın bi mondial 125 mg classic almayı düşünüyorum Soruya gelelim;
Şimdi yetkili satış bayisi evimden 1-2 km kadar uzak ben bayiden motoru aldığım gibi yağı benzini içinde olurmu yoksa motor elimde eve yürürüm sonra...
Arkadaşlar temmuz ayının sonuna kadar vites geçişlerini öğrenmek garantisi bitene kadar kullanıp satmak için 125 lik köylü almayı planlıyorum fakat aklıma takılan detaylar var;
Kanuni breton 125 - 2112 TL 11.34 hp 8000 dev/dak maks. güç
Mondial 125 mg classic - 1690TL 8.0 Kw 8500 dev/dak...
Arkadaşlar ben ya bi yerde duydum ya rüya gördüm :cherry: Şöyle bişey aklımda ehliyet sınavına ve direksyon sınavına yaşı doldurmadan giriyoruz ordan sınavları kazanıp sınavı kazandıgımıza dair belgelerimizi eve götürüyoruz yaşımız tam olarak doldugunda sağlık karnemizide alıp gidiyoruz sürücü...
Arkadaşlar mondial 125 mg classic modeline 200 tl bi indirim yapmış 1690 tl gibi bi fiyata satıyor bu fiyat dahada ucuzlarmı Kışa girdiğimizde ? Ucuzlarsa ne kadar ?
S.a arkadaşlar elimde yeni toplanmış bir mobylette super 52 var fakat motor orjinal hali dişlisine kadar orjinal toplayan ben değilim.Çekişini beğenmedim Ben bunu modifiye etmek istiyorum parası önemli değil.Önemli olan seri olsun hızlı olsun işi bilen usta arkadaşlardan tavsiye istiyorum Örn...
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar adım Metin 16 yaşındayım aranıza yeni katıldım fakat uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum çok iyi bir forum.
Şimdi dededen kalma fakat iyi durumda 2 sene önce toplamış tarlaya gitmek amaçlı ama kullanmış bir mobylette super 52 var. sadece dolaşmak amaçlı...