Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, yeni CF Moto 150NK motor aldım. Lastikleri bir süre sonra değiştirmeyi planlıyorum.
Aklıma takılan 2 soru var:
1- Hangi marka / model önerirsiniz? Anlas, Pilot Street vs.
2- Kış lastiği alıp 4 mevsim kullanmak sorun olur mu? Önerir misiniz?
Merhabalar, ilk motorumu aldım. Yolda navigasyon kullanabilmek için telefonumu içim rahat bir şekilde sabitlemek için sizlere danışmak istiyorum.
Biraz internete baktım ancak ürünler pek güven vermedi. Sizin kullandığınız su geçirmez telefon sabitleyicisi ve/veya Gidona satılan çantaların...
Merhabalar,
Yakın zamanda bir motor almayı planlıyorum. Bu konularda çok yeni olduğum için kafamda çok fazla soru mevcut, bunlardan birisi de motora yapılacak olan bakımlar vs.
Bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar, zamanları ile birlikte (normal şartlar altında) motora yapılması gereken...
Letgo/Sahibinden üzerinden kendi bütçeme göre bir liste çıkarttım. Motorlar ortalama maksimum 30.000 km'ye kararlar ve 15.000 TL bandındalar. Motorlar hakkında teknik bilgilere çok sahip değilim, dolayısı ile sizin burada beni yönlendirmeniz benim yapacağım seçim için hayati önem taşıyor diye...
Merhabalar öncelikle, aranıza yeni katıldım. Uzun süredir forumdaki konuları dışarıdan takip ediyordum; benzer çok konuya baktım ancak net bir karar veremedim. Dolayısı ile birebir kendim bir konu ile, hem de güncel piyasa durumu ile tekrar sormak istiyorum.
Motor için ortalama 15.000 TL bir...