zuhahaha...puhahaha...muhahaha ÜZERİNE...

arkadaşlar bir süredir bazı mesajlara verilen bu 3 lü gülme tepkisini ve ifade etmeye çalıştığı anlamı düşünüp duruyorum...yani farkında olmadan böyle forum literatürü oluşuyor...ben genelde ...hehehe...diye tepki veriyorum...çok az veya çok fazla neşelendiğimde bile aynı tepkiyi veriyorum...yani zuhaha muhaha puhaha daha şiddetli bir neşeli hal portresi çiziyor herhalde...ama bir gerçekte şu ki mesajlarımızı yazarken o anki duygu ve düşüncelerimizi tam olarak ifade edemiyoruz...ve bu gibi klişeleşmiş kalıplaşmış kelimelere sığınıyoruz...alternatif yok...bazen smileyler bile kifayetsiz kalıyor o anki hislerimize tercüman olamıyor...mesela biraz önce Taraklıdaki kaza haberini okuyunca duygularımızı hangi smiley veya mesaj anlatsın...Arkadaş eşini motor kazasında kaybetmiş...ilköğretimde evladı varmış...kendisi de hastanede...bazen lanet ediyorum bu motosiklet denen şeye...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Birde "lol" var

iki kolunu havaya kaldırmış adam sıfatı gibi birşey (sanırım lots of laugh anlamına geliyor.) ama bizde yemez heralde.

----------------------Edit------------

birde bunun kombinasyonları var

Lol loL LoL LOL gibi

her şeyi tahmin ederdim de zuahhaha puahahhaha muahahah üzerine de topic açılacağnı hiç tahmin edemezdim:queen:

zuahahhahaha:queen:
puahahahahah:queen:
muahhahahah:queen:

bu da bunların kardeşi hain adam repliği: nıahahahhahahaha:queen: :queen:

Lol ve rofl tarzı kısaltmaları gavurlar abartıp artık 7-8 harfli kısaltmalarla ifade ediyorlar. Ama hiçbiri muhahahaha, zuhahahahaha, puhahahaha'nın taşıdğı anlam ve derinliği taşıyamıyor.
Bu muhahahaha için :queen:
Bu zuhahahaha için :queen:
Bu da puhahahaha için :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bunlarımı düşünüyorsunuz
586vv.png

muhahaha iş olsa ne işim var :mrgreen:
forum libaretörü ne oluyor la :mrgreen:

arkadaşlar burda benim o anki psikolojim hüzündü...motor kazasını öğrendiğimde acaba bu duyguyu anlatabilecek bir smıley varmıdır diye düşünmüştüm...

böyle bir duygu smaylla gösterilebiliyorsa ya duygudan eser yok
yada ben hassasım:rendeer:

"Zuahhaaaaa" yazamadım bile ilk okuduğumda gıcık olmuştum şeye (ifadeye)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar