zorunlu trafik sigortasını nasıl yeniletirim?

geçen sene aldığım motorumun trafik sigortası bitmiş. aldığımda bayi tarafından yaptırılan (dolayısıyla yapıldığından, nasıl yapıldığından ve nezaman bittiğinden hiç mi hiç haberimin olmadığı - sağolsun bittiğini trafikçi abiler hatırlattılar dün gece :) ) sigortamı en kolay nasıl yeniletebilirim?

selamlar...

herhangi bi sigorta acentasında bu işi yaptırabilirsin dostum

sadibey, motora atlıyorsun, ruhsatınıda cebine koyuyorsun, gördüğün ilk sigorta acentesinden içeri girip selam veriyor ve ruhsatı uzatıyorsun onlar sana bir çay söylüyor 10 dakika sonra yeni trafik sigortanla çıkıyorsun dışarı :thumleft:

sağolun arkadaşlar.
peki kaça patlıyor bu çay bana :)
(honda beat scooter için)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafik sigortalarınızı vakti geçtikten sonra yeniletirseniz hasarsızlık indiriminiz sıfırlanıyor diye biliyorum. o nedenle dikkatli takip edin veya düzgün bir acente ile çalışın onlar vakti gelince haber verip otomatik yenilesinler. :king:

ChatnoiR' Alıntı:
trafik sigortalarınızı vakti geçtikten sonra yeniletirseniz hasarsızlık indiriminiz sıfırlanıyor diye biliyorum. o nedenle dikkatli takip edin veya düzgün bir acente ile çalışın onlar vakti gelince haber verip otomatik yenilesinler. :king:

güzel konuya değindin ayrıca sigortanın yenilemesini 1 ay geciktirdiğin zaman normal sigorta rakamlarındada yaptıramıyorsun üzerine ek bir pirim geliyo ve sıfırdan sigorta yaptıracak bir kişiden daha pahalıya yaptırıyorsun. Hasarsızlık indirimleride 2. sen için %10 4. sene için %10 4 senede toplam %20 olması lazım. Sigorta ihmale gelmez valla önemli :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar