Baş ağrına gel ben çözüm bulurum,,ilaçtan bol ne var arkadaşım bende :rendeer:
motorlarda Metehan'a kalır)
Ölü var mı ölü? Yuh Mete_Han!![]()
Ben motorumun derdindeyim. Bakhele ''Kanka'' buradalarda düzgün iş çıkaramıyor reklam ajansları aşağıdaki logo setlerini istanbulda adam akıllı ve kaliteli işçilikle basabilecek bir yer biliyor musun? (XT660 Supermotomu' AMA Supermoto motosikletlerine çeviricem :mrgreen: )
![]()
Ben motorumun derdindeyim. Bakhele ''Kanka'' buradalarda düzgün iş çıkaramıyor reklam ajansları aşağıdaki logo setlerini istanbulda adam akıllı ve kaliteli işçilikle basabilecek bir yer biliyor musun? (XT660 Supermotomu' AMA Supermoto motosikletlerine çeviricem :mrgreen: )
![]()
Rezil etmem merak etme Mete_Han. Ben Tasarımcıyım. İstediğim gibi tasarlayayim makineyi 1 foto gönderirim sana da![]()
SR50'li yağmurda tozda dışarıda bırakmaya içim el vermedi dün akşam iyice bir temizlikten sonra Apriliayı salona koydum valla.(660 Kapıdan geçmiyor:mrgreen: ) Annemin yolladığı İncik Boncuk El İşlemeleri ile salonun bir parçası yaptım
(TV üzerine örtülen el işlerini kim bilmez ki?!) 24.000 km arkadaşlık yapıp (ki bi 24.000 daha gider.. Elden geçireceğim motorunu) kahrımı çekti makine anısı var Metehan yoksa canın sagolsun birader
![]()