Zincir Yağlama Aparatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belki kullanan vardır ama ben henüz denk gelmedim böyle bir aparata taki sitede videoyu izleyinceye kadar :) elin,ayagın,motorun yağlanmadan güzel bir şekilde zincir temizliğini ve yağlamasını yapıyorsun bu aparat sayesinde.:cat:
sitede aradım ama göremedim aparat hakkında konu belki arkadaşlara faydası olur.link her zamanki gibi aşagıda :)

http://www.gaskrank.tv/tv/hersteller/kettenmax-classic-kettenreiniu-13568.htm

tertemiz zinciri güzel temizledi ama , Turkiye şartlarında zor gibi, sök baklayı yatır solvente fırçala ::cat: daha kolay gibi geldi, azıcık eline bulaşmadan olmaz dimi ama ? usta sansınlar :)

Super Moderator
Zincir yağlama aparatları hakkında açılmış konular da vardı, Kettenmax'ten de bahsedilmişti hatta bir ara da, tekrar konusu açılmışken; şöyle de bir şey vardı:

Yoğurttan sonraki en büyük Türk icadı, Otomatik Zincir Yağlama Sistemi'ni biraz uğraşla kendimiz yapabiliyoruz...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/23432-otomatik-zincir-yaglama-sistemi.html

Hatta; "Dünyanın bütün meşhurları zincirlerini bununla yağlıyor. İngiltere kralı, rahmetli başkan Kennedy, taçsız kral Pele, Beckenbauer, kaleci Mayer, Nadia Komanachi, Brigitte Bardot, Fenerbahçe'li Cemil. Hepsi şöhretlerini bu aparata borçludurlar.":p

Son düzenleme:
demekki o zamandan bu zamana baya bir ilerlemiş görünüyor motoriklet yan sanayi,ben haftada bir zinciri temizleyip yağlıyorum.temizlemek dert değil ama yağladıktan sonraki bir kaç km içinde arka jant,lastik ve civarı zincirden atan yağlarla doluyor,yapışkan yağları temizlemesi sinir bozucu.böyle bir aparat bulsam alırım,ve ya icat etmeye çalışmalı nasıl olsa örneği mevcut :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar