Zekeriyaköy tepe mevkiinde kaza

bu gün öğle saatlerinde zekeriyaköy - sarıyer arasında pelikan park evlerinin bulunduğu mevkide siyah Hyosung GT250 R ile iki kişi kaza yapmıştır. bir kişi olay yerinde ölmüş bir kişi de ağır yaralıdır. kask takılı olduğu halde aşırı hız nedeni ile olduğu söylenmektedir.
yolun o kısmında ince bir killi toprak tabakasının olması nedeni ve tepe yaklaşımında frenaj sorunu ile ilgili olduğunu düşünüyorum kazanın nedenini tam olarak öğrenemedim. hız limitleri konusunda biraz daha dikkatli olmak lazımdır. ful koruma olsa da aşırı hızda olan kazalarda çok işe yaramadığını akılda tutmak lazım
resimleri gördüm pek iç açıcı değil. arkadaşın sadece baş bölgesindeki yaralanma sonucu oluşan beyin travmasından öldüğünü tahmin ediyorum.
Tanımasam da Hakkın rahmetine kavuşan arkadaşa rahmet ailesine başsağlığı dilerim

Vefat Edene Allahtan Rahmet Diliyorum

Geride Kalanlara Dikkatli Olmalari Dileğiyle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
üzücü bir haber daha... allah rahmet eylesin her zaman full koruma ve full dikkat lütfen

Allah rahmet eylesin, çok dikkatli olmak lazım. Resimleri nerede gördün ?

Allah taksiratını affetsin

Yine hiç bir şey yapamamış olmak, adı, sanı ne olursa olsun, tanımasam da bir kardeşimizi kaybetmenin derin acısı... Müteveffaya Allahtan rahmet, Yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.
Saygıdeğer arkadaşlarım, Lütfen aşağıda verdiğim. Link' Tık' layıp bu konu da yapabileceklerimizin bir an önce hayata geçirilmesine katkıda bulunalım.
http://www.motosiklet.net/forum/kazalari-onlemek-icin-haydi-el-ele-t26712.html

Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin arkadaşlar lütfen dikkatli olalım hız limitlerine uyalım

üzücü kaza

o kazada hayatını kaybeden arkadaş artçı olarak o motorda bulunuyordu ve sürücünün abisi idi .ölen arkadaşımıza allahtan rahmet ailesine başsaglığı diliyorum . şöför olan dursun arkadaşımıza da biran önce saglıgına kavusmasını diliyorum benim için en üzücü olanı ise o motosikleti benim satmış olmam.daha çok acemi olmasına ragmen benim bayimden o motoru aldıgında dikkatli olması gerektiğini ve yeterince tecrübe kazanmadan kullanmaması gerektigini söylemiştim . bende bir srad 1000 kullanıcısı olarak kendisine eğitim verecegimi söylememe ragmen bu üzücü kaza oluştu.ya motor satmaktan vazgeçicegim ya da üzülmekten allah hepinizin yolunu acık olsun kazasız belasız motor keyfi dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle allah rahmet eglesin ama egitimsiz bi şekilde bu tarz makinelere binmek ve trafiğe cıkmak akıl karı degil bir sınırlama gelse satıslarda bence daha ii olur belli bir direksiyon sınavından gecmeden böle motosiklet satılmamalı

zor zor yazması bile zor allah(c.c.)rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun....
çok açı bir ışık daha söndü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar