zealsun alıcam yardım

Merhabalar şimdi ben zealsun da 2 model arasında kaldım zs125-6 harley tipi modeli beni cezbediyor ama zs150-55 de seri ve dağda bayırda kullanılıyor bir türlü seçim yapamıyorum ilk defa motor alıcam harley tipli olan çok hoş onu istiyorum ama bizim buraları biraz engebeli sorun yaratırmı hız delisi birisi değilim ama zs150-55 hem yolda hemde dağda banamısın demiyor diye biliyorum şuan için işe gidip gelicem ama ilerde ne olur bilmem sizce ne yapmalıyım.:salut:

Dostum ikiside çok farklı tipler.Bana sorarsan Cruiser alacaksan Zs 150-19 al ama sanırım fiyat olarak daha uygun birşeyler arıyorsun.
Zs 125-6 modeli daha güzel.Yüksek kasalı bi model.Cruiser olarak düşünülecek bişey değil.Biraz kişiliksiz kalıyor.Ama en azından farklı.Tekerlekleri ince dağ bayır bu da gider.Fuarda her iki modeli de gördüm.Ama bu diğerine göre daha iyi diyebilirim.
169vq.jpg

Zs 150-55 modeli klasik kurye motoru görünümünde.Bir farkı yok.En azından almışken değişik bi şekil almanı tavsiye ederim.
127nn.jpg
[/URL]

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Evet kısıtlı bir bütçem var zaten peşin para ile alamıyorum banka kredisi filan almam lazım şuan için bu fiyatların üstüne çıkamıyorum ama bunlarda işimi fazlasıyla görücektir.yardımların için saol.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar