Zamanı nasıl geçirebiliriiimmmm

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim ama kendimi bildim bileki ağzımda motor lafı var artık ailem de bezmiş durumda ben geçen ay 15 yaşıma girdim a2 ehliyeti almayı planlıyorum ama zaman geçmiyorr zamanı geçirebilmem için bildiğiniz bir yol varsa benimle paylaşırsanız çooook ama çok mutlu olurum lütfen yardımcı olun teşekkürler :)

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim ama kendimi bildim bileki ağzımda motor lafı var artık ailem de bezmiş durumda ben geçen ay 15 yaşıma girdim a2 ehliyeti almayı planlıyorum ama zaman geçmiyorr zamanı geçirebilmem için bildiğiniz bir yol varsa benimle paylaşırsanız çooook ama çok mutlu olurum lütfen yardımcı olun teşekkürler :)

A2 ye daha 3 yılın var. 1 yıl daha sabret A1 al bu arada eğitime falan katıl gazını alsınlar.

Canını yediğimin küçük kuzum

Bisiklet motorları satılıyor şu meşhur yabancı sitelerde kendine onlardan bir tane edin.

Montajı yap bas gaza gitsin aynı motor sana.

Benim kendi evladım olsa böyle bir şey istese hemen alırdım :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin

çalış

Bir 50 yıl sabredin, sonra zaman uçmaya başlayacak, zaman geçmesin diye çareler arayacaksınız.

Motosikleti
Ns200
Biraz beklersen beklediğin süre kadar zaman geçtiğini fark edeceksin. Bir iş bulmak en mantıklısı olur.

Şu YUKİnin elektrikli bir motoru vardı. Msx125 galiba kasası. Max 50-60 falan yapıyordu galiba. Araştır onu iş yaparsa al bir tane onla sağa sola giderek hevesini alırsın 18ine kadar :D

Spor yap; yüzme olur, basketbol olur neyi seviyorsan..Dinlenirken de kitap oku; roman-hikaye, bi bakmışın yaş 18-19.

Mersin İl Temsilcisi
Neye göre, kime göre geçmiyor?
Kuantum yap
İzafiyet falan..
Ama en önemlisi afiyet ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar