YZF R1 Arka Dişli Hakkın da

YZF r1 in arka dişlisi baktımda 45 yazıyor numara olarak,

aşağıdaki linkte ise bir çok dişli ölçüsü var
http://www.moto-racing.co.uk/item--...a-YZF-R1-98-10--R1+Ren+Race+Sproc+Rr+98-.html

ben örneğim bu dişliyi 48-52 arası takarsam bana avantajı ne olur, ayrıca bir çok modifiyeli motorlarda dikkat ettim arka dişliler bayağı büyük.Bu sanırsam ön kaldırmada kolaylık sağlıyor..Bilgilendirirseniz memnun olurum.saygılar

arka dişliyi büyütürsen motorun son hızı düşer fakat seriliği artar.

motor zaten seri yeteri kadar, bu dişlinin daha farklı bir açıklaması olmalı, son hız problemide yok 299 dan 250 yede düşse o da problem teşkil etmiyor

motor zaten seri yeteri kadar, bu dişlinin daha farklı bir açıklaması olmalı, son hız problemide yok 299 dan 250 yede düşse o da problem teşkil etmiyor

bu arka dişliyi büyütenlerin amacı show yaparken makinanın daha kolay teke gelmesidir. açıklaması kime sorarsanız sorun budur yani dişliyi büyütülürse serilik artar son hız düşer.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

başka bir deyişle arka dişili büyütülürse TORK ARTAR.

bu arka dişliyi büyütenlerin amacı show yaparken makinanın daha kolay teke gelmesidir. açıklaması kime sorarsanız sorun budur yani dişliyi büyütülürse serilik artar son hız düşer.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

başka bir deyişle arka dişili büyütülürse TORK ARTAR.

teşekkür ettim abim.Tork artar olayı açıklamaya yetti

ne demek ama bence siz orijinalini yani 45 i takın.:cat: makinanın torku yeterlidir.tabi yinede siz bilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar