Yüzünüz Hangi Ünlülere Benziyor (Test Edin)

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN&restore

adresinden yazdığına göre yüksek çözünürlüklü portre fotoğrafınızı siteye upload ederek hangi ünlüye benzediğinizi görebilirsiniz.
-Gözat tuşuna basıp fotografınızı seçin ve ardından RUN FACE RECOGNITION! tuşuna basınız.Yaklaşık 3 dk beklemeniz gerekiyor ve size BAY-BAYAN olarak ve ne kadar ortak nokta buldugunu belirtiyor.

-Beni en çok Fernando Alonsoya benzetmiş ne alaka ise...Bi deneyin derim.

ÖNEMLİ NOT:
-Yüklediğiniz fotografın çözünürlüğü ne kadar büyük olursa tarayacağı nokta sayısıda artacak bu da sürenin oldukça uzamasına neden olacaktır..Hemen sonuç almak isterseniz vesikalık fotografınızı koymanızı öneririm..Flash playerda yüklü olması gerekiyor..

-Ben birde eşek resmi yükleyip deneme yapacağım bakalım ne olacak....
-Sizde denedikten sonra Konu başlığının altına hangi fotoğrafı koyduğunuzu - sonucun ne oldugunu yazınız.....
puahahahahahahahahhaahahaa

Son düzenleme:
eee? fotoyu upload ettim, ara dedim. bana kendi fotomu gösterdi. fotoda yüzümü çerçeve içine aldı bıraktı. ne oluyor? eşsiz miyim ben şimdi?

evet

Arkadaşım şimdi sırayla anlatacağım resimleri upload ediyorum .Biraz beklemen gerek senin gördüğün yerde yüzünün belirli noktalarını tarayıp databasedek,i verilerle karşılaştırmaya çalışıyor.

15lk1.jpg

29op.jpg

37tv.jpg

45xw.jpg

Son düzenleme:
59rd.jpg

60mn.jpg

Eğer resminizi eşleştiremiyorsa kendiniz manuel olarak seçili alan belirleyerek deneyebilirsiniz...
72us.jpg

85dd.jpg

Son düzenleme:
valla 10 dakikadır resmim çerçeve içinde. sayfa bitti. en altta what's next bile yazıyor ama eşimi benzerimi bulabilmiş değil hala :)
ikinci resmi koydum, yine benzerim yok. ya insan bir haber veriri, benzeriniz yok diye, onu da yazmıyor adiler.ve sonunda başardım...
benzediğim ünlüler... 1-donald rumsfeld (hemen foto değiştirilip tekrar denendi)
ikinci foto 1-gary kasparov 2-john lennon 3-michael moore
sonra bir deneme yaptım. netten john lennon'un resmini bulup yükledim. kimseye benzetemedi program. ben daha çok benziyormuşum :D

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hangi ünlüye benziyonuz :)

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php

bu siteye kaydoluyosunuz :) bi resim ekliyosunuz tarıyo hangi ünlüye benzediğinizi buluyo örneğin :cherry:

ben şunlara benziyomuşum :queen:

antonio banderas :flower:
joshua jackson :thumleft:
lauren bacall :farao::sunny: (bu hatun yav)
travis tirtt :santa: (çok tırt bi adammış yahu)
stanislav lanevski ::gazete:: (bu kim acaba)
alfonso herrera ::blusssh:
nicholas tse ::miiz1:: (bi capona benzetmediği kalmıştı)
preity zinta ::rantinp: (buda hatun çıktı iyimi)
dimebag darrell ::gleam::

kareena kapoor dedi lan ben kızmıyım lan nedio lann buuu :mrgreen:

ben bu kadar çirkin bı karıya benzeyemem lann her ne kadar erkek olsamda :mrgreen:

Son düzenleme:
waaaaaaaayyyyyy vall kilmer ''e benziyomuşum beeaaa hh:mrgreen:

tanıyan varmı bu herifi yaw:silent:

Batmanlik yapmış bir arkadaşımızdır. Yalnız bu programın Lennon'ı kimseye benzetemediğini tekrar hatırlatayım.

şimdikde mark feehily ''ye benzeti program

wayyybeeeaaahh ben neymişim beeaahh her duruşum ayrı bir ünlü alaa alaaaahh:mrgreen::bounce:

Batmanlik yapmış bir arkadaşımızdır. Yalnız bu programın Lennon'ı kimseye benzetemediğini tekrar hatırlatayım.

batman haaa örümcek adam olsaydı daha iyiydi ama oda olur sevdim yaw bwn bu işi:mrgreen::mrgreen:

şimdikte marlon brando ya benzetti yaw hepde yakışıklı elemanlara benzetiyo ben neymişimde haberim yokmuş yaww:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar